R5 3500 sistem nasıldır?

ROG serisi zaten başlı başına iyi. TUF serisi hala ekran kartlarında soğutma konusunda ileri seviye değil. Bizzat kendim kullandığım için bu kadar emin konuşabiliyorum. ASUS'un tek sağlam soğutmasına sahip modelleri ROG serisi. MSI'da bu durum daha çok. Suprim X ve Gaming X modelleri ROG serisiyle neredeyse aynı. Bazı konularda Suprim X öne bile geçiyor.

Hocam 3000 serisi ile o olmadı diyorum size, 1600, 2000 ve önceki seriler için belki dediğiniz doğru olabilir ama 3000 serisi MSI tarafı için öyle olmadı.

Buyrun, bu konu size ne demek istediğimi anlatacaktır. Orda başka bir hocamın dediği gibi 1600 serisi başlarda soğutma konusunda kötüydü, sizinki de büyük olasılıkla onlardan.

Beyler boş koyun gittikçe malezya oluyoruz üzülüyorum, avrupanın dibinde olduğumuz halde düştüğümüz durumlara bak eskiden 9bine hayvan gibi sistem dizilirdi şimdi şaka gibi ikinci el 1650 sisteme 9bn verir hale geldim yazık

1400 TL'ye RX 570'li sistem dizdim 2-3 sene önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…