Merhaba dostlar ben sistem toplama kararı aldım. Ortalama 5bin 6 bin TL'lik bir fiyat biçtim. Black Friday indirimleri de başladı ben kafamda bir sistem topladım, fikirleriniz ve varsa önerilerinizi almak isterim. Sistem herhangi bir sıkıntı çıkarır mı kaç yıl götürür lütfen paylaşın (f/P yapmaya çalıştım).
Sektörün yeni oyuncusu Performax Gaming, uygun fiyatlı ve performans odaklı oyuncu ekipmanları ile oyuna dahil oluyor. Xenom oyuncu kasası ile karşınızda. Mesh tasarımlı cam ön paneli…
www.gaming.gen.tr
G.Skill Ripjaws V 8 GB 3000MHz DDR4 RAM F4-3000C16S-8gvrb(ileride bir 8 daha alırım büyük ihtimal)
G.Skill RipjawsV 8GB 3000Mhz DDR4 Ram F4-3000C16S-8GVRB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
James Donkey 480 GB SSD (geçen sene Black Friday'de İncehesap'dan 280 TL'ye almıştım laptopa takılı çıkarıp kullanmayı düşünüyorum)
Hocam öncelikli olarak a serisi anakart almak geleceğe yönelik bir hamle olmaz. R5 3500X 6C/6T bir işlemci olduğu için ise o da geleceğe yönelik bir hamle olmaz.
Hocam öncelikli olarak a serisi anakart almak geleceğe yönelik bir hamle olmaz. R5 3500X 6C/6T bir işlemci olduğu için ise o da geleceğe yönelik bir hamle olmaz.
Almış olduğunuz James Donkey ssd kronik sorunludur.
Almış olduğunuz James Donkey SSD kronik sorunludur.