F Fattalite Picopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Haziran 2023 #1 Sistem özellikleri; Ryzen 5 3500 ASUS A320M-E G.Skills Ripjaws 8 GB 3200 MHz DDR4 MSI Armor RX 570 4 GB Aerocool Cylon 500W Leven 240 GB SSD Google'da gezinirken 2. El yeni topladığım sistemde mavi ekran hatası aldım, rica etsem minidump dosyasını inceler misiniz? Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Sistem özellikleri; Ryzen 5 3500 ASUS A320M-E G.Skills Ripjaws 8 GB 3200 MHz DDR4 MSI Armor RX 570 4 GB Aerocool Cylon 500W Leven 240 GB SSD Google'da gezinirken 2. El yeni topladığım sistemde mavi ekran hatası aldım, rica etsem minidump dosyasını inceler misiniz? Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 3 Haziran 2023 #2 Overclock yaptıysan eski haline çevir ve BIOS da dahil tüm driverlari güncelle. Artı 0 Eksi
KS KS F Fattalite Picopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Haziran 2023 #3 barbarbar338 dedi: Overclock yaptıysan eski haline çevir ve BIOS da dahil tüm driverlari güncelle. Genişletmek için tıkla... X.M.P kapalı durumdaydı, şu an aktifleştirdim. Sorun ne ile ilgili gözükmekte? Artı 0 Eksi
barbarbar338 dedi: Overclock yaptıysan eski haline çevir ve BIOS da dahil tüm driverlari güncelle. Genişletmek için tıkla... X.M.P kapalı durumdaydı, şu an aktifleştirdim. Sorun ne ile ilgili gözükmekte?
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.821 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 3 Haziran 2023 #4 Erişimi açmamışsınız. Google Drive'da herkese açık dosya nasıl paylaşılır? Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Erişimi açmamışsınız. Google Drive'da herkese açık dosya nasıl paylaşılır? Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal... www.technopat.net