R5 3500 ve GTX 1660 Super sistemde mavi ekran hatası

laceration34

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
AMD Ryzen 5 3500
GTX1660 Super.
Apacer Panther 8 GB 3000 MHz RAM (1X)
MSI B450M anakart.
Toshiba Kioxia Exercise SSD 240GB.
500 GB HDD.
İşletim sistemi Windows 10 64 Bit

Dpc_watcdog_violation error Code'u ile ilgili bir mavi ekran hatası alıyorum. Sanırım Windows en son kendini güncelledikten sonra bu hata ile karşılaşmaya başladım. Minidump dosyaları belirttiğim gibi herkese açık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücüyü kaldırıp şu sürücüyü kurun.

Biraz geç yanıtladım ama ben DDU ile tam olarak ekran kartı sürümlerini nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum ve açıkçası bu konuda biraz endişeliyim çünkü pek anlamıyorum ben oyun kısmıyla daha ilgiliyim yardımcı olabilir misiniz ?
Ve bu sistem ile valorant kasmaya başladı neden bilmiyorum sistemim valorant'a göre iyi olmasına rağmen 1080p en düşük ayarlarda 140 120 fps'lerde 165 hz monitör kullanıyorum internette bir çok ayarı denedim bu farklı bir konu ama en azından belki driver ile alakalı olabilir mi diye yazayım dedim yine bir mavi ekran hatası alıyordum BİOS ayarlarından XMP yi kapat demişti technopat yetkilisi onu kapattıktan sonra mavi ekran hatası almamaya başladım bununla bir ilgisi olabilir mi peki
Buraya yazarken tekrar farklı bir kod mavi ekran ile karşılaştık sanırım başa çıkamayacağız en temizi bilgisayarı aldığım gün ki gibi temizleyip formatlama ihtimalim var mı? Sorunumuzu çözebilir mi tertemiz fabrika ayarlarına çeviremez miyiz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı