S Shouz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #21 Peki yerine ne almak daha mantıklı ve kullanımı düşük olur anlık takılmalar olmasın istiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.351 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 22 Kasım 2021 #22 Shouz dedi: Peki yerine ne almak daha mantıklı ve kullanımı düşük olur anlık takılmalar olmasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle ETS 2'de ayarlarınız ne durumda onu merak ediyorum, yani ekran kartından dolayı düşük FPS alıyorsunuz da anlık takılmalar tabi ki işlemciden dolayı -kendim de yaşadığımdan biliyorum. Alabiliyorsanız 5600X alın ama bu aralar çok pahalı.
Shouz dedi: Peki yerine ne almak daha mantıklı ve kullanımı düşük olur anlık takılmalar olmasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle ETS 2'de ayarlarınız ne durumda onu merak ediyorum, yani ekran kartından dolayı düşük FPS alıyorsunuz da anlık takılmalar tabi ki işlemciden dolayı -kendim de yaşadığımdan biliyorum. Alabiliyorsanız 5600X alın ama bu aralar çok pahalı.