öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 226 8 Aralık 2023 #1 Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U RAM: 8 GB. Sistemim GTA V'de kaç FPS alır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.460 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 öylesinebirisii dedi: Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U RAM: 8 GB. Sistemim GTA V'de kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... 0 muhtemelen. Edit: Kusura bakma GTA VI anlamışım. Muhtemelen oyun zevkinizi çok düşürmez oynanır. Son düzenleme: 8 Aralık 2023
öylesinebirisii dedi: Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U RAM: 8 GB. Sistemim GTA V'de kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... 0 muhtemelen. Edit: Kusura bakma GTA VI anlamışım. Muhtemelen oyun zevkinizi çok düşürmez oynanır.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 öylesinebirisii dedi: Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U. RAM: 8 GB. Sistemim GTA V'de kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... 2020 yılından şu videoyu buldum fakat doğru olduğundan pek de emin değilim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
öylesinebirisii dedi: Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U. RAM: 8 GB. Sistemim GTA V'de kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... 2020 yılından şu videoyu buldum fakat doğru olduğundan pek de emin değilim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #4 Dostum düşük ayarlarda 70-80 FPS arası alabilirsin. Yüksek ayarlarda 40-50 arası.
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 226 11 Aralık 2023 #5 Rawishaa dedi: Dostum düşük ayarlarda 70-80 FPS arası alabilirsin. Yüksek ayarlarda 40-50 arası. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim Kurtlar Vadisi Pusu dedi: 2020 yılından şu videoyu buldum fakat doğru olduğundan pek de emin değilim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler balkann dedi: 0 muhtemelen. Edit: Kusura bakma GTA VI anlamışım. Muhtemelen oyun zevkinizi çok düşürmez oynanır. Genişletmek için tıkla... Önemli değil teşekkür ederim fikrin için. Biraz daha fikir alabilir miyim?
Rawishaa dedi: Dostum düşük ayarlarda 70-80 FPS arası alabilirsin. Yüksek ayarlarda 40-50 arası. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim Kurtlar Vadisi Pusu dedi: 2020 yılından şu videoyu buldum fakat doğru olduğundan pek de emin değilim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler balkann dedi: 0 muhtemelen. Edit: Kusura bakma GTA VI anlamışım. Muhtemelen oyun zevkinizi çok düşürmez oynanır. Genişletmek için tıkla... Önemli değil teşekkür ederim fikrin için. Biraz daha fikir alabilir miyim?