ripleyaynon Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #11 Slippin Jimmy0 dedi: Hayır, sadece işlemcin daha fazla enerji kullanıp daha fazla performans verecek. OC gibi bir şey değil. OC yapılmıyor bu işlemcilere zaten. Genişletmek için tıkla... Windows smartdefender uyarı veriyor ummm pek bilmiyorum. Tamam açtım.
Slippin Jimmy0 dedi: Hayır, sadece işlemcin daha fazla enerji kullanıp daha fazla performans verecek. OC gibi bir şey değil. OC yapılmıyor bu işlemcilere zaten. Genişletmek için tıkla... Windows smartdefender uyarı veriyor ummm pek bilmiyorum. Tamam açtım.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #12 @ripleyaynon Normal vermesi, programın bir sıkıntısı yok. AMD'nin kendi uyarlanabilir bir programı zaten.
@ripleyaynon Normal vermesi, programın bir sıkıntısı yok. AMD'nin kendi uyarlanabilir bir programı zaten.
ripleyaynon Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #13 Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon Normal vermesi, programın bir sıkıntısı yok. AMD'nin kendi uyarlanabilir bir programı zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam açtım. Problem ise ss alamıyom.
Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon Normal vermesi, programın bir sıkıntısı yok. AMD'nin kendi uyarlanabilir bir programı zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam açtım. Problem ise ss alamıyom.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #14 @ripleyaynon Tamam ilk önce 25W ayarda bir deneyelim. İşlemcin oyunlarda kaç dereceye kadar çıkacak diye bakıp sonucunu paylaş. Görselde ki gibi yap ayarları ve uygula. Kapatma uygulamayı, arka planda açık kalsın kısayola atıp oyuna gir sadece. Dosya Ekleri IMG_20230517_184532.jpg 81,3 KB · Görüntüleme: 21 IMG_20230517_184544.jpg 90,1 KB · Görüntüleme: 27 IMG_20230517_184556.jpg 71,3 KB · Görüntüleme: 21 IMG_20230517_184609.jpg 77 KB · Görüntüleme: 21
@ripleyaynon Tamam ilk önce 25W ayarda bir deneyelim. İşlemcin oyunlarda kaç dereceye kadar çıkacak diye bakıp sonucunu paylaş. Görselde ki gibi yap ayarları ve uygula. Kapatma uygulamayı, arka planda açık kalsın kısayola atıp oyuna gir sadece.
ripleyaynon Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #15 Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon Tamam ilk önce 25W ayarda bir deneyelim. İşlemcin oyunlarda kaç dereceye kadar çıkacak diye bakıp sonucunu paylaş. Görselde ki gibi yap ayarları ve uygula. Kapatma uygulamayı, arka planda açık kalsın kısayola atıp oyuna gir sadece. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma işim vardı da kusura bakma. Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon tamam ilk önce 25W ayarda bir deneyelim. İşlemcin oyunlarda kaç dereceye kadar çıkacak diye bakıp sonucunu paylaş. Görselde ki gibi yap ayarları ve uygula. Kapatma uygulamayı, arka planda açık kalsın kısayola atıp oyuna gir sadece. Genişletmek için tıkla... Oyun 25 FPS ama oyun çöküyor bu da ayrı bir sorun. Ben bir de Ryzen Master deneyeceğim. Son düzenleme: 17 Mayıs 2023
Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon Tamam ilk önce 25W ayarda bir deneyelim. İşlemcin oyunlarda kaç dereceye kadar çıkacak diye bakıp sonucunu paylaş. Görselde ki gibi yap ayarları ve uygula. Kapatma uygulamayı, arka planda açık kalsın kısayola atıp oyuna gir sadece. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma işim vardı da kusura bakma. Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon tamam ilk önce 25W ayarda bir deneyelim. İşlemcin oyunlarda kaç dereceye kadar çıkacak diye bakıp sonucunu paylaş. Görselde ki gibi yap ayarları ve uygula. Kapatma uygulamayı, arka planda açık kalsın kısayola atıp oyuna gir sadece. Genişletmek için tıkla... Oyun 25 FPS ama oyun çöküyor bu da ayrı bir sorun. Ben bir de Ryzen Master deneyeceğim.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #16 @ripleyaynon Afterburner'dan baktın mı sıcaklıklara? O işlemcinin 30-35W'a kadar yolu var. 25W'da çalıştırabildin mi?
@ripleyaynon Afterburner'dan baktın mı sıcaklıklara? O işlemcinin 30-35W'a kadar yolu var. 25W'da çalıştırabildin mi?
ripleyaynon Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #17 Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon Afterburner'dan baktın mı sıcaklıklara? O işlemcinin 30-35W'a kadar yolu var. 25W'da çalıştırabildin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bir Ryzen master deniyecem onunda raporunu atıcam. Ve Ryzen master çalışmadı desteklenmeyen işlemci hatası. Ben ryzen controller kullanmıyacam pc glitchleniyor. Son düzenleme: 17 Mayıs 2023
Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon Afterburner'dan baktın mı sıcaklıklara? O işlemcinin 30-35W'a kadar yolu var. 25W'da çalıştırabildin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bir Ryzen master deniyecem onunda raporunu atıcam. Ve Ryzen master çalışmadı desteklenmeyen işlemci hatası. Ben ryzen controller kullanmıyacam pc glitchleniyor.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #18 @ripleyaynon U serisi işlemcilerin Ryzen Master desteği yok zaten. Alternatif olarak AATU var başka bir alternatifin yok.
@ripleyaynon U serisi işlemcilerin Ryzen Master desteği yok zaten. Alternatif olarak AATU var başka bir alternatifin yok.
ripleyaynon Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #19 Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon U serisi işlemcilerin Ryzen Master desteği yok zaten. Alternatif olarak AATU var başka bir alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Ryzen controller kullanamıyorum pc ekranı glitchleniyor bazenleri. Bunun sebebi nedir? Radeon boost fps boost yaparmı? Son düzenleme: 18 Mayıs 2023
Slippin Jimmy0 dedi: @ripleyaynon U serisi işlemcilerin Ryzen Master desteği yok zaten. Alternatif olarak AATU var başka bir alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Ryzen controller kullanamıyorum pc ekranı glitchleniyor bazenleri. Bunun sebebi nedir? Radeon boost fps boost yaparmı?