ssManby Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Ryzen 5 3500U, Radeon 540X serisi 2 GB ekran kartlı bilgisayar alınır mı?
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 5 Ocak 2023 #2 ssManby dedi: Ryzen 5 3500U, Radeon 540X serisi 2 GB ekran kartlı bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda yapacağınız işlere bağlı.Film izlerim ödev yaparım vs. diyorsanız kâfi fakat oyun oynamak için alınmaz.
ssManby dedi: Ryzen 5 3500U, Radeon 540X serisi 2 GB ekran kartlı bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda yapacağınız işlere bağlı.Film izlerim ödev yaparım vs. diyorsanız kâfi fakat oyun oynamak için alınmaz.
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 419 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ocak 2023 #3 Düşük gereksinimli oyunlar ve ofis-ev işleri için uygun bir bilgisayar.
ssManby Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #4 Lordenmarious dedi: Düşük gereksinimli oyunlar ve ofis-ev işleri için uygun bir bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda bunun Vega 8 dahili ekran kartlı versiyonu var. Çoğu orta sistem oyunları oynatıyor. Sana arkadaşımdan istediğim resimleri atarım.
Lordenmarious dedi: Düşük gereksinimli oyunlar ve ofis-ev işleri için uygun bir bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda bunun Vega 8 dahili ekran kartlı versiyonu var. Çoğu orta sistem oyunları oynatıyor. Sana arkadaşımdan istediğim resimleri atarım.
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 419 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ocak 2023 #5 ssManby dedi: Arkadaşımda bunun Vega 8 dahili ekran kartlı versiyonu var. Çoğu orta sistem oyunları oynatıyor. Sana arkadaşımdan istediğim resimleri atarım. Genişletmek için tıkla... Orta gereksinimden kastınız ne acaba merak ediyorum GTA V vb. oyunlar orta gereksinim sayılmıyor artık.
ssManby dedi: Arkadaşımda bunun Vega 8 dahili ekran kartlı versiyonu var. Çoğu orta sistem oyunları oynatıyor. Sana arkadaşımdan istediğim resimleri atarım. Genişletmek için tıkla... Orta gereksinimden kastınız ne acaba merak ediyorum GTA V vb. oyunlar orta gereksinim sayılmıyor artık.
ssManby Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #6 Lordenmarious dedi: Orta gereksinimden kastınız ne acaba merak ediyorum GTA V vb. oyunlar orta gereksinim sayılmıyor artık. Genişletmek için tıkla... GTA V oynamıyorum ki. Erken erişim birkaç oyunum var onları açsın bana yeter başka oyun istemiyorum.
Lordenmarious dedi: Orta gereksinimden kastınız ne acaba merak ediyorum GTA V vb. oyunlar orta gereksinim sayılmıyor artık. Genişletmek için tıkla... GTA V oynamıyorum ki. Erken erişim birkaç oyunum var onları açsın bana yeter başka oyun istemiyorum.