K Kadim Dost Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Hocalarım assasin Creed Rogue sistem gereksinimlerini karşılıyor mu acaba sistemim? Bir bakar mısınız? Bu işlerden hiç anlamıyorum fotoğrafını attım.
Hocalarım assasin Creed Rogue sistem gereksinimlerini karşılıyor mu acaba sistemim? Bir bakar mısınız? Bu işlerden hiç anlamıyorum fotoğrafını attım.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Kadim Dost dedi: Hocalarım assasin Creed Rogue sistem gereksinimlerini karşılıyor mu acaba sistemim? Bir bakar mısınız? Bu işlerden hiç anlamıyorum fotoğrafını attım. Eki Görüntüle 1821708 Eki Görüntüle 1821712 Eki Görüntüle 1821707 Genişletmek için tıkla... Kaldırır. 1080p orta-düşük ayarlarla oynayabilirsiniz.
Kadim Dost dedi: Hocalarım assasin Creed Rogue sistem gereksinimlerini karşılıyor mu acaba sistemim? Bir bakar mısınız? Bu işlerden hiç anlamıyorum fotoğrafını attım. Eki Görüntüle 1821708 Eki Görüntüle 1821712 Eki Görüntüle 1821707 Genişletmek için tıkla... Kaldırır. 1080p orta-düşük ayarlarla oynayabilirsiniz.
K Kadim Dost Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 M_R_X dedi: Kaldırır. 1080p orta-düşük ayarlarla oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... memnun eder mi hocam hem görüntü hem kasmama bakımından yoksa arada olur mu sıkıntılar
M_R_X dedi: Kaldırır. 1080p orta-düşük ayarlarla oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... memnun eder mi hocam hem görüntü hem kasmama bakımından yoksa arada olur mu sıkıntılar
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Kadim Dost dedi: Memnun eder mi hocam hem görüntü hem kasmama bakımından yoksa arada olur mu sıkıntılar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşarsanız ayarları düşüğe alabilirsiniz veya çözünürlük düşürebilirsiniz. Onun dışında çok sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Son düzenleme: 15 Haziran 2023
Kadim Dost dedi: Memnun eder mi hocam hem görüntü hem kasmama bakımından yoksa arada olur mu sıkıntılar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşarsanız ayarları düşüğe alabilirsiniz veya çözünürlük düşürebilirsiniz. Onun dışında çok sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.