E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 20 Mart 2023 #11 Kadim Dost dedi: Link yok hocam maalesef tanıdıktan alacağım Genişletmek için tıkla... Hocam HD olması sıkıntı çıkarmaz kanaatindeyim. Düşük çözünürlük daha iyi performans verir. Sahibinden sitesinde belki daha iyisi bulunur.
Kadim Dost dedi: Link yok hocam maalesef tanıdıktan alacağım Genişletmek için tıkla... Hocam HD olması sıkıntı çıkarmaz kanaatindeyim. Düşük çözünürlük daha iyi performans verir. Sahibinden sitesinde belki daha iyisi bulunur.
K Kadim Dost Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #12 ErenY dedi: Laptopun linkini bir atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani ErenY dedi: Hocam HD olması sıkıntı çıkarmaz kanaatindeyim. Düşük çözünürlük daha iyi performans verir. Sahibinden sitesinde belki daha iyisi bulunur. Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam eyvallah hayırlı akşamlar
ErenY dedi: Laptopun linkini bir atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani ErenY dedi: Hocam HD olması sıkıntı çıkarmaz kanaatindeyim. Düşük çözünürlük daha iyi performans verir. Sahibinden sitesinde belki daha iyisi bulunur. Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam eyvallah hayırlı akşamlar