4 gün önce bir laptop aldım. Ryzen 5 3500U, AMD Radeon Vega 8 ve 8 GB RAM bir sistemim var.
LoL 100+, CS:GO 100+,GTA 5 45-50 gibi FPS'ler alıyorum fakat eski oyunda düşük FPS alıyorum. Metin2 gibi bir oyunda 15-20 FPS'yi geçmiyor.
Eski oyunları yeni sistemlerde oynamak kabus. Örneğin: R5 3600 + RX 5700 ile Crysis 3 ve Ryse: Son of Rome oyunlarında randıman alamayıp bıraktım. Sürekli değişken bir FPS akışı vardı ve stabil değildi. Ayrıca belirteyim Crysis 3 AMD destekli çıkmıştı meğer destek çıktığı dönemle sınırlıymış.
Eski oyunları yeni sistemlerde oynamak kabus. Örneğin: R5 3600 + RX 5700 ile Crysis 3 ve Ryse: Son of Rome oyunlarında randıman alamayıp bıraktım. Sürekli değişken bir FPS akışı vardı ve stabil değildi. Ayrıca belirteyim Crysis 3 AMD destekli çıkmıştı meğer destek çıktığı dönemle sınırlıymış.
İlk defa hayatımda amd altyapılı bi makine aldım intelciyimdir böyle bişey olacağını bilseydim almazdım makinemden memnunum amd güçlü fakat açık söyliyim metin2 oynayan birisiyim o yüzden aldım diyebilirim ama oynayamıyorum çok düşük fpsler