R5 3500X 2060 Sistem nasıl yükseltilebilir?

chnnhc677

Centipat
RTX 2060 / Ryzen 5 3500X sistemimi yükseltmek istiyorum. Ekran kartı olarak 3060 veya 3070 serisi düşünüyorum tabi haliyle buna uygun bir işlemci ile. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım? Bunun dışında elimdekileri fiyat olarak ne bantta satmalıyım bilmiyorum(Alalı 2.5 sene oldu herhangi bir sorunları yok.), değerinin altında satmak istemiyorum tabii ki de.

Ekran Kartı: ASUS TUF GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Anakart: ASUS PRIME B450M-K

R5 5500 ve rx6600-rtx306 gibi bir upgrade f/p olur.

Net bir şey diyemiyorum elimdekileri de satacağım için. Ama aşırıyı da kaçmak da istemiyorum 3080vs alırsam elimdeki PSU(550W) yeter mi ona da pek emin değilim.

Ryzen 5 5600 - RTX 3070 şeklinde upgrade yapabilirsin. 2060'dan 3060'a geçmek hem CPU hem GPU değişimine değmez bence.
Peki Ti modelleriyle önemli bir fark var mı? Ek olarak RTX 3070 adıyla farklı markaların farklı GB/Bit değerleriyle çok fazla ürünü var. Hangisini düşünmeliyim?

Peki Ti modelleriyle önemli bir fark var mı? Ek olarak RTX 3070 adıyla farklı markaların farklı GB/Bit değerleriyle çok fazla ürünü var. Hangisini düşünmeliyim?
Var hocam da aman aman bir fark yok 3070-3070Ti arasında. Buyrun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üreticiler arasında da kıyası şu şekilde yapabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralarında öyle aman aman dehşet farklar olmaz ama yine. Birinin soğutması daha iyidir, diğerinin fanları daha sessizdir vs. vs. Hangisi ucuzsa onu alın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…