Galaxyy Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Bilgisayar özelliklerim şunlar fakat Windows 11'e geçemiyorum. RTX 2060. Ryzen 5 3500X işlemci. Windows 10 Home 64 Bit. 16 GB RAM. 500GB SSD. B450M S2H anakart.
Bilgisayar özelliklerim şunlar fakat Windows 11'e geçemiyorum. RTX 2060. Ryzen 5 3500X işlemci. Windows 10 Home 64 Bit. 16 GB RAM. 500GB SSD. B450M S2H anakart.
Çözüm Hamzz 20 Ocak 2022 Galaxyy dedi: Sanırım değil. Hiç bakmadım. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden TPM2.0'ı açın hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Secure Boot'u açmayı unutmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Galaxyy dedi: Sanırım değil. Hiç bakmadım. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden TPM2.0'ı açın hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Secure Boot'u açmayı unutmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #2 Galaxyy dedi: Bilgisayar özelliklerim şunlar fakat Windows 11'e geçemiyorum. RTX 2060. Ryzen 5 3500X işlemci. Windows 10 Home 64 Bit. 16 GB RAM. 500GB SSD. B450M S2H anakart. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan TPM 2.0 aktifmi. Artı 0 Eksi
Galaxyy dedi: Bilgisayar özelliklerim şunlar fakat Windows 11'e geçemiyorum. RTX 2060. Ryzen 5 3500X işlemci. Windows 10 Home 64 Bit. 16 GB RAM. 500GB SSD. B450M S2H anakart. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan TPM 2.0 aktifmi.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #3 BIOS üzerinden TPM2.0 ve Secure Boot'u açtınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Galaxyy Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 ulassyunus dedi: BIOS'tan TPM 2.0 aktifmi. Genişletmek için tıkla... Sanırım değil. Hiç bakmadım. Hamzz dedi: BIOS üzerinden TPM2.0 ve Secure Boot'u açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım değil. Hiç bakmadım. Artı 0 Eksi
ulassyunus dedi: BIOS'tan TPM 2.0 aktifmi. Genişletmek için tıkla... Sanırım değil. Hiç bakmadım. Hamzz dedi: BIOS üzerinden TPM2.0 ve Secure Boot'u açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım değil. Hiç bakmadım.
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #5 Galaxyy dedi: Sanırım değil. Hiç bakmadım. Genişletmek için tıkla... Kontrol etmeni öneriyorum ayrıca Secure Boot'u açmalısın. Artı 0 Eksi
Galaxyy dedi: Sanırım değil. Hiç bakmadım. Genişletmek için tıkla... Kontrol etmeni öneriyorum ayrıca Secure Boot'u açmalısın.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #6 Galaxyy dedi: Sanırım değil. Hiç bakmadım. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden TPM2.0'ı açın hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Secure Boot'u açmayı unutmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Galaxyy dedi: Sanırım değil. Hiç bakmadım. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden TPM2.0'ı açın hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Secure Boot'u açmayı unutmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Galaxyy Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #7 Hamzz dedi: BIOS üzerinden TPM2.0'ı açın hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Diyelim ki açtım ve Windows 11'e geçiyorum geçerken bilgisayardaki dosyalar siliniyor mu? Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: BIOS üzerinden TPM2.0'ı açın hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Diyelim ki açtım ve Windows 11'e geçiyorum geçerken bilgisayardaki dosyalar siliniyor mu?
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #8 Galaxyy dedi: Diyelim ki açtım ve Windows 11'e geçiyorum geçerken bilgisayardaki dosyalar siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Format atarsan silinir ama yükseltme yaparken silinmez. Artı 0 Eksi
Galaxyy dedi: Diyelim ki açtım ve Windows 11'e geçiyorum geçerken bilgisayardaki dosyalar siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Format atarsan silinir ama yükseltme yaparken silinmez.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #9 Galaxyy dedi: Diyelim ki açtım ve Windows 11'e geçiyorum geçerken bilgisayardaki dosyalar siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer format yöntemiyle geçmeyecekseniz hayır. Format şeklinde geçecekseniz ise diskleri silmezseniz silinmez. Artı 0 Eksi
Galaxyy dedi: Diyelim ki açtım ve Windows 11'e geçiyorum geçerken bilgisayardaki dosyalar siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer format yöntemiyle geçmeyecekseniz hayır. Format şeklinde geçecekseniz ise diskleri silmezseniz silinmez.
KS KS Galaxyy Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #10 ulassyunus dedi: Format atarsan silinir ama yükseltme yaparken silinmez. Genişletmek için tıkla... Tamam, çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Hamzz dedi: Eğer format yöntemiyle geçmeyecekseniz hayır. Format şeklinde geçecekseniz ise diskleri silmezseniz silinmez. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ulassyunus dedi: Format atarsan silinir ama yükseltme yaparken silinmez. Genişletmek için tıkla... Tamam, çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Hamzz dedi: Eğer format yöntemiyle geçmeyecekseniz hayır. Format şeklinde geçecekseniz ise diskleri silmezseniz silinmez. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.