KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, benim işlemcimi teste soktum sıcaklık değerleri böyle. Sizce normal mi? Detaylı bir şekilde fotoğrafladım derece düşüşü vs var test sırasında. Not: Fan ayaklarını vs kontrol edildikten sonra yapılmıştır.
Merhaba arkadaşlar, benim işlemcimi teste soktum sıcaklık değerleri böyle. Sizce normal mi? Detaylı bir şekilde fotoğrafladım derece düşüşü vs var test sırasında. Not: Fan ayaklarını vs kontrol edildikten sonra yapılmıştır.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 29 Ekim 2020 #2 Sıcaklık değerleri nerede? Yanlış anladım galiba? Sizin işlemciniz RX 570 mi neden MSI Afterburner sıcaklığını gösterdiniz. Çok anlamadım testten ondan soruyorum. Artı -2 Eksi
Sıcaklık değerleri nerede? Yanlış anladım galiba? Sizin işlemciniz RX 570 mi neden MSI Afterburner sıcaklığını gösterdiniz. Çok anlamadım testten ondan soruyorum.
KS KS KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #3 PanzerTR dedi: Sıcaklık değerleri nerede? Yanlış anladım galiba? Sizin işlemciniz RX 570 mi neden MSI Afterburner sıcaklığını gösterdiniz. Çok anlamadım testten ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'ın ekran kartı sıcaklık değerinin altında görebilirsiniz cizgisel şekilde hepsi orada. Artı -1 Eksi
PanzerTR dedi: Sıcaklık değerleri nerede? Yanlış anladım galiba? Sizin işlemciniz RX 570 mi neden MSI Afterburner sıcaklığını gösterdiniz. Çok anlamadım testten ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'ın ekran kartı sıcaklık değerinin altında görebilirsiniz cizgisel şekilde hepsi orada.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 29 Ekim 2020 #4 KrafteR boii dedi: MSI Afterburner'ın ekran kartı sıcaklık değerinin altında görebilirsiniz cizgisel şekilde hepsi orada. Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim o kısmı. Artı -1 Eksi
KrafteR boii dedi: MSI Afterburner'ın ekran kartı sıcaklık değerinin altında görebilirsiniz cizgisel şekilde hepsi orada. Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim o kısmı.