R5 3500X için ekran kartı önerisi

Bütçe
2000

trapperg

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, geçen ay bilgisayar topladım. Donanımlar aşağıdaki gibi.

Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 DDR4 3600MHz ATX Anakart
G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GFX)
Sandisk SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata 3 2.5" SSD (SDSSDA-480G-G26)
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 100-100000158BOX

Sistemle müzik prodüksiyonu üzerinde çalışıyorum. World of Tanks dışında bir oyun oynamıyorum şu anlık. Aslında 1660 Super alacaktım fakat monitör de almam gerektiği için World of Tanks'ı yüksek kalitede oynatabilecek bir F/P ekran kartı alıp yanına da güzel bir monitör alırsam daha iyi olur diye düşündüm. Kartı ilerleyen dönemlerde güncelleyebilirim. İkisi toplam 2000-2500 arası olacak şekilde ekran kartı ve monitör olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Islemci ve anakarti bununla degistirin, ekran karti olarak 1650 Super ve monitör olarak ise https://www.hepsiburada.com/acer-sa...ps-led-monitor-p-HBV00000BTG15?magaza=E-Markt

İşlemci olarak İntel İ5 10400F tercih edebilirsiniz, etmek istemiyor iseniz aşağı kısıma Ryzen 5 3500x işlemcisinin en ucuz halinin linkini koydum, ram olarak aynı fiyata daha iyi modeller seçilebilir, SSD kronik sorunlu, ekran kartı olarak sıfır istiyor iseniz yine aşağı kısıma ekran kartı bıraktım, fakat 2. el alabilirim diyor iseniz temiz bir GTX 1080 veya GTX 1080 Tİ alabilirsiniz.

Ryzen 5 3500x modelli işlemci:

Geil Evo 16GB 3600MHz RGB Ram:

İnno3D GTX 1660 Tİ (Maalesef bu ekran kartını bulabildim):

Teşekkür ederim tavsiyeler için fakat yanlış anlaşıldım veya açıklayamadım sanırım 😕 Sistemi kurdum ama sadece ekran kartını almadım, geçici bir kart kullanıyorum. 1660 süper aklımdaydı fakat fikrimi değiştirip ucuz bir ekran kartı+monitör alırsam şimdilik daha iyi olacak diye düşündüm. Asıl tavsiye beklentim bu fiyat aralığında ekran kartı+monitördü yani. 🧐

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tavsiyeler için fakat yanlış anlaşıldım veya açıklayamadım sanırım 😕 Sistemi kurdum ama sadece ekran kartını almadım, geçici bir kart kullanıyorum. 1660 Super aklımdaydı fakat fikrimi değiştirip ekran kartı+monitör alırsam şimdilik daha iyi olacak diye düşündüm. Asıl tavsiye beklentim bu fiyat aralığında ekran kartı+monitördü yani. 🧐

İyi bir monitör + 1660 Super zor. 1650 Super ile 75Hz IPS bir monitör alirsiniz ancak ama o bile butceyi biraz asiyor.

İyi bir monitör + 1660 Super zor. 1650 Super ile 75Hz IPS bir monitör alirsiniz ancak ama o bile butceyi biraz asiyor.
World of tanks'ı yüksek ayarda oynatabilecek bir karttan bahsetmiştim. 1660 Super'i daha sonraya bırakıp şuan piyasadaki ucuz ama iş görecek bi kart + monitör kombinasyonu benim için en uygun seçim olucak gibi duruyor. rx550 falan gördüm ama bu kart oyun oynatır mı, nasıldır bilemiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı