R5 3500X için ekran kartı önerisi

Eymeniscoming

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartım ve sistemim çok eskidi yeni bir PC alana kadar idare edecek bir kart arıyorum öneri için sistemimi aşağı yazıyorum:
R5 3500X am4.
RAM 24 GB.
Anakart A320M-A Pro.
Şu anki ekran kartım ise RX550.

2. el de kart olabilir yeter ki şu karttan kurtulayım normal işlerde bile zorlanıyorum PC'de.
Bütçe olarak ise F/P bir kart olabilir bütçem çok fazla yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bir bütçe belirtmemişsiniz lakin tahmin ettiğim bir bütçe ile GTX 1660ti veya RTX 2060 düşünebilirsiniz.

Tam bir bütçe belirtmemişsiniz lakin tahmin ettiğim bir bütçe ile GTX 1660 Ti veya RTX 2060 düşünebilirsiniz.

Bütçe maksimum 10.000 TL ve bir sorum olacak RX 6500 XT veya 6600 8 GB olabilir mi? Bir sorum daha var bu işlemciye 8KHz klavye taksam çok kastırabilir mi?

Bütçe maksimum 10.000 TL ve bir sorum olacak RX 6500 XT veya 6600 8 GB olabilir mi? Bir sorum daha var bu işlemciye 8KHz klavye taksam çok kastırabilir mi?
RX 6600 güzel bir tercih, alabilirsiniz. Klavye konusunda klavyeniz işlemciye herhangi bir yük bindirmez yani klavyeniz gerçekten 8KHz destekliyorsa sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…