R5 3500X mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KanustA

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben internet üzerinden yeni bir sistem topladım ve elime ulaşalı 1 gün oldu. Ekran kartı hariç her parçası montajlanmıştı ben de ekran kartını taktım diğer parçaları tek tek kontrol ettim ve çalıştırdım ama çalıştırdıktan sonra her 5-10-15 dakikada bir mavi ekran veriyor, kapanıyor veya donup kalıyor. Aldığım sitede müşteri hizmetlerini aradım RAM'le alakalı bir sorun olabilir, kontrol edin dediler. Açtım baktım, kontrol ettim çıkarıp yeniden taktım. 1-2 saat kapanmadı. Sonra yine 10 dakikada bir kapanmaya başladı. Sistem özelliklerimi ve minidump dosyalarımı aşağıya bıraktım.

İşlemci: Ryzen 5 3500X.
Ekran kartı: RX 5500XT 8 GB.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H 3200MHz.
RAM: 8 GB 3000MHz.
SSD: 500GB M.2.

Minidump: minidump.rar

Son düzenleme:
RAM'lerin veri kısımlarını yani veri aktarma yollarını silgiyle silmeyi deneyin arka önlü yani sarı kısımları genelde eski PC'lerde oksitlenmeyi çözme yönte midir bir deneyin derim geçmezse yazın tekrar (sadece sarı kısımları silin!)

Artı -1 Eksi
RAM'lerin veri kısımlarını yani veri aktarma yollarını silgiyle silmeyi deneyin arka önlü yani sarı kısımları genelde eski PC'lerde oksitlenmeyi çözme yönte midir bir deneyin derim geçmezse yazın tekrar (sadece sarı kısımları silin!)
pc her parçası sıfır daha yeni geldi oksitlenme olduğunu sanmıyorum ama bi denerim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı