R5 3500X Mavi ekran hatası

BarssRS

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarda tam tarama ve bakım işlemini aynı anda başlattım-işlemci yük altındaydı-başından ayrıldım.
Geri geldiğimde yeniden başlamış biçimde gördüm ve sizinle minidump dosyasını paylaşmak istedim.

İşlemci R5 3500X 4.1 OC

Acaba OC yaparken voltajı mı az verdim? Minidump ne anlatıyor yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence overclock işlemini kaldırın.

Memtest86 testi yapın ve sonuçlarını paylaşın.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı | Technopat Sosyal

BIOS sürümün beta gözüküyor. Ben beta sürüm BIOS önermiyorum.

"DISM" aracını uygulayabilirsin.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın.

Yaklaşık bir ay önce yaptığım test sonuçları Memtest aşırı uzun sürdüğü için bir daha yapmak istemedim :/ RAM'lerimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu mavi ekran hatalarını daha önce de alıyordum Ekran kartından kaynaklı çoğu fakat bugün aldığım hata farklıydı paylaşmak istedim.

OverClock'u daha stabil yapmaya çalışacağım beceremezsem tamamen kaldırırım

Bugün 2 defa mavi ekran aldım birincisi bu ikincisi ekran kartıyla alakalı LoL açıldığı anda PC 3 5 sn dondu ve mavi ekran verdi eskiden aldığım hataydı.

DISM aracını uyguladım bir sorun bildirmedi.

Son olarak MiniDump dosyalarını nasıl okuyorsunuz, bu öğrenilebilir bir şey mi? Bir rehberi var mı?

Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı