Feez Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Öncelikle herkese iyi forumlar! MSI Afterburner ekran kartının sıcaklık değerleri, FPS değerleri, RAM hızı gibi değerleri sorunsuz gösterebilirken ne yazık ki AMD Ryzen 5 3500X işlemcimin sıcaklık değerlerini göstermiyor. Bunun sebebi nedir?
Öncelikle herkese iyi forumlar! MSI Afterburner ekran kartının sıcaklık değerleri, FPS değerleri, RAM hızı gibi değerleri sorunsuz gösterebilirken ne yazık ki AMD Ryzen 5 3500X işlemcimin sıcaklık değerlerini göstermiyor. Bunun sebebi nedir?
Çözüm Feez 21 Haziran 2020 Aly Joseph dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yaptım ben. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar kurduğumda düzeldi, yine de tekrar teşekkürler.
Aly Joseph dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yaptım ben. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar kurduğumda düzeldi, yine de tekrar teşekkürler.
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #2 Bende 3500x kullanıyorum ama bakabildim ben Artı 0 Eksi
KS KS Feez Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #3 Aly Joseph dedi: Bende 3500x kullanıyorum ama bakabildim ben Genişletmek için tıkla... Bende saçma bir şekilde göstermiyor, çözümünü biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Aly Joseph dedi: Bende 3500x kullanıyorum ama bakabildim ben Genişletmek için tıkla... Bende saçma bir şekilde göstermiyor, çözümünü biliyor musunuz?
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #4 Feez dedi: Bende saçma bir şekilde göstermiyor, çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yaptım ben. Artı 0 Eksi
Feez dedi: Bende saçma bir şekilde göstermiyor, çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yaptım ben.
KS KS Feez Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #5 Aly Joseph dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yaptım ben. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar kurduğumda düzeldi, yine de tekrar teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Aly Joseph dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yaptım ben. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar kurduğumda düzeldi, yine de tekrar teşekkürler.