R5 3500X RTX 2060 CoD Modern Warfare 2019 donma ve takılma sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Octafox

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 2060
İşlemci
R5 3500X
Merhabalar. SSD'de yer olmadığı için harici hard diske CoD:MW kurdum. Oynarken sinematiklerde ve oyun içinde arada takılıyor. Hard diskte bulunduğu için midir? Neden oluyor acaba? 100-130 arası fps alıyorum. Takılmalar olunca fps sayacında bir sıkıntı gözükmüyor.
Sistemim RTX 2060 R5 3500X 16 GB Ram.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun hard diskten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

İşlemcim kötü mü?
Günümüz için pek iyi bir işlemci olduğu söylenemez fakat sorunun işlemci kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Diğer oyunlarda(Hangi diske yüklü olduğunu belirtin) yaşıyor musunuz bu sorunu? Eğer genel bir şey ise işlemci kaynaklı diyebiliriz.

Diğer oyunlarda yaşamıyorum. Ama CS:GO'da düşük fps alıyorum. Windows 11 yüzünden olduğunu düşünüyorum. İşlemci yüzünden ise değiştirmem gerekecek işlemciyi. Bence de eskidi artık bu işlemci.

CS'de düşük FPS almanın sebebi işlemci de olur Windows 11 de olur ikisindende kaynaklanabilir. Sonuçta işlemci bazlı bir oyun.
Bu oyunda yaşadığınız sorun devam ederse ve rahatsız ederse SSD'ye taşıyarak denemenizi öneririm denemekte fayda var.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…