R5 3500X & RTX3050 sistem 12.500 TL'ye alınır mı?

Mr. Nugget

Decapat
Yer
Sivas,Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Sosyalliler,
Bugün internette gezerken bu PC'yi gördüm. Sizce alınır mı?
RTX 3050.
16 GB RAM.
Ryzen 5 3500X.
128 GB SSD.
500 GB HDD.
Sıfır.
12.500TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, link olmadığı için çok bir yorum yapamayacağım ama tavsiyem SSD ve HDD markalarına dikkat etmeniz ve ekran kartının kesinlikle sıfır olduğunu teyit etmeniz.

Yok hocam link fiziksel satılıyor.

Hocam öncelikle 2024 yılı dahilinde HDD'in hiçbir karşılığının olmadığını ve 1 yıl ve üstü kullanımdan sonra " Disk %100 " hatasını alıcağınızı bilin, ayrı olarak günümüzde böyle bir sistemin bırakın 12.500 TL 15.000 TL'ye bile satılması pek olası değil gene de sizin tercihiniz ancak ben sizin yerinizde olsaydım linki bile olmayan marka modelini bilmediğiniz kalitesinden bir haber olduğunuz bir sistem yerine daha kurumsal yerlerden parçalarının marka modelini bildiğiniz bir sisteme yönelmeniz. Zira kendi arkadaşımın başına geldi 11.000 TL'ye Trendyol'dan sistem aldı ne dediysem anlatamadım 5. ayın sonunda parçalar elinde kaldı. Acı bir deneyimden ise araştırma yapmanız sizin yararınıza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…