Öneri, bilgi ve tavsiye verebilecek var mı?
-AMD Ryzen 5 3500 X.
-MSI B450 GAMING Plus Max AMD B450 4133MHz.
-Corsair 16 GB 3600MHz DDR4 RAM.
-SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD.
-Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX5500 XT 8 GB 128Bit.
-Frisby Venom FC-9270G 650W 80+RGB 4 fan oyuncu bilgisayar kasası.
Şöyle bir sistem oluşturdum. Yarın sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce darboğaz yapar mı, uyumsuz olacak veya yetersiz olacak bir bileşen var mı? Sizce ekran kartını bu marka dışı bir şey (Sapphire) veya direkt başka bir ekran kartı mı almalıyım.
2000-2500 TL arası bir şey alacağım ekran kartı için. Ekran kartının Nitro+ olmasının avantajları var mıdır? Varsa nelerdir?
Sizce bileşenlerden şu değil de bunu almalısın dediğiniz bir şey var mı?
Üst sınır 7000 TL monitör dahil değil.
Başka bir soru bu parçaları güvenilir ve uygun fiyatlı olarak nereden temin edebilirim?
Çok fazla soru sorduğum için özür dilerim arkadaşlar ama acemiyim ilk defa bilgisayar topluyorum. Çok araştırdım ama içinden çıkamadım.
Umarım birileri hata yapmadan önce güzel tavsiyelerini verebilir kimse yardımcı olmazsa üzülürüm.
-AMD Ryzen 5 3500 X.
-MSI B450 GAMING Plus Max AMD B450 4133MHz.
-Corsair 16 GB 3600MHz DDR4 RAM.
-SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD.
-Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX5500 XT 8 GB 128Bit.
-Frisby Venom FC-9270G 650W 80+RGB 4 fan oyuncu bilgisayar kasası.
Şöyle bir sistem oluşturdum. Yarın sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce darboğaz yapar mı, uyumsuz olacak veya yetersiz olacak bir bileşen var mı? Sizce ekran kartını bu marka dışı bir şey (Sapphire) veya direkt başka bir ekran kartı mı almalıyım.
2000-2500 TL arası bir şey alacağım ekran kartı için. Ekran kartının Nitro+ olmasının avantajları var mıdır? Varsa nelerdir?
Sizce bileşenlerden şu değil de bunu almalısın dediğiniz bir şey var mı?
Üst sınır 7000 TL monitör dahil değil.
Başka bir soru bu parçaları güvenilir ve uygun fiyatlı olarak nereden temin edebilirim?
Çok fazla soru sorduğum için özür dilerim arkadaşlar ama acemiyim ilk defa bilgisayar topluyorum. Çok araştırdım ama içinden çıkamadım.
Umarım birileri hata yapmadan önce güzel tavsiyelerini verebilir kimse yardımcı olmazsa üzülürüm.
Son düzenleme: