Olmamış. Bu sistemi tercih et:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
INTEL Core i5-10400F 2.9 GHz (4.3 GHz Max.) FCLGA1200 65W - BX8070110400F
Intel Core i5-10400F 2.9 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W İşlemci ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Monitör için ayrı bütçen mi var?
Olmamış. Bu sistemi tercih et:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
INTEL Core i5-10400F 2.9 GHz (4.3 GHz Max.) FCLGA1200 65W - BX8070110400F
Intel Core i5-10400F 2.9 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W İşlemci ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Monitör için ayrı bütçen mi var?
Mesela ne kadara? Bütçe söylerseniz öneri yapabilirim.Monitörü babama aldırcaktım ama şartım oldu babama 144 Hz bir monitör istiyorum dedim uygun fiyatlısından almayı düşünüyorduk.
16 GB koydum, attığım 8GB ramden iki tane alacaksınız. Anakart 2666Mhz'de çalıştıracağı için frekans çok önemli değil, zamanlaması az diye tercih ettim.Attığın sisteme baktım pek fazla bilgim yok ama attığın RAM 8 GB haznesi var ve MHz'si biraz az gibi anakart 2060 destekliycek seviyede midir biraz sanki sadece ekran kartı önemsenmiş gibi duruyor.
Mesela ne kadara? Bütçe söylerseniz öneri yapabilirim.
16 GB koydum, attığım 8 GB RAM'den iki tane alacaksınız. Anakart 2666MHz'de çalıştıracağı için frekans çok önemli değil, zamamlaması az diye tercih ettim.
Anakart ile ekran kartı uyumludur. B460M PRO gayet iyidir, merak etme.
Monitör için 1600-1700 üst limit olur diye tahmin ediyorum.
Dostum dediğim gibi 3600Mhz olsa 3000Mhz olsa da anakart yüzünden 2666Mhz'de çalıştıracak. Tabii ki de tam veriminde kullanabilirsin, İntel'de ram frekansı Ryzen'da olduğu kadar önemli değil.Ama MHz'si biraz az geldi sistemin ve RTX 2060'ı tam veriminde kullanabilecek miyim acaba?
Aoc 24" C24G1 1ms 144hz HDMI,VGA,DPPort FreeSync Curved Gaming Monitör
Aoc 24" C24G1 1ms 144hz HDMI,VGA,DPPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunları tercih edebilirsin. Genel olarak sıralasam G241>C24G1>XG2405 olurdu ama ihtiyaçlarınıza/isteklerinize göre değişir.
En iyi hareket kabiliyeti/ergonomi XG2405 ama değerleri standart. IPS.
G241 IPS olmasıyla ve geniş bir renk gamutuna sahip olmasıyla öne çıkıyor, sorun şu ki ölü piksel çıkma ihtimali diğer modellere göre daha fazla. Bir nevi risk alıyorsunuz ama satıcı güvenilir/iyiyse ölü piksel çıkma sonucunda çok sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Hareket kabiliyeti kötü.
C24G1 gerçek 8 Bit renk derinliğe ve G241'den biraz daha iyi ergonomiye sahip. Diğer değerleri standart, VA panel tercih ediyorsanız alınabilir.
Dostum dediğim gibi 3600MHz olsa 3000MHz olsa da anakart yüzünden 2666MHz'de çalıştıracak. Tabii ki de tam veriminde kullanabilirsin, Intel'de RAM frekansı Ryzen'da olduğu kadar önemli değil.
Dostum dediğim gibi B460M Pro çok ideal 10. nesil intel işlemciler için, özellikleri dolu ve VRM'ları kaliteli. Daha iyisini bulmak için 1000 - 900 TL'lik anakartlara bakman lazım.Bilgilendirme için çok teşekkür ederim monitörleri önerdiklerinizi öncelik alacağım biraz araştırıcam bunları ama diğer konuda pek içim açılmadı açıkçası keşke anakart ve RAM'de kapasite ve özellikler daha iyi olsaydı ama yine de güzel bir sistem gibi ve zahmet olmazsa bir de AMD üzerine sistem önerelir misin.