R5 3500X RX 5600 XT sistem format sonrası FPS yarı yarıya düştü

İşletim sistemi
Windows 10

Maxwesh

Yoctopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
fps.jpg

fps.jpg

fps.jpg

fps.jpg

fps.jpg

Öncelikle iyi forumlar. Kasım 2020 tarihinde aldığım bilgisayarıma iki gün önce format atma gereği duydum. Format attıktan sonra oyunlarda FPS yarı yarıya düştü ayrıca grafik ayarlarını en düşüğe de çeksem en yükseğe de çeksem FPS hep aynı seviyelerde ilerliyor. Tüm driverlar yükledim, BIOS'u güncelledim, V-Sync'te kapalı ancak bir türlü sorunumu çözemiyorum.

İşlemci: Ryzen 5 3500X.
Ekran kartı: Radeon RX 5600 XT.
RAM: 16 GB.

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-21_193547.png
    resim_2021-07-21_193547.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 64
  • resim_2021-07-21_193710.png
    resim_2021-07-21_193710.png
    510 KB · Görüntüleme: 51
Klasik bir soru fakat driverler güncel mi?
Hepsi güncel demiş fakat şöyle bir şey var format sonrası otomatik yüklendiyse ve ellemediyse sorun büyük ihtimal sürücüdendir.
Hepsi güncel demiş fakat şöyle bir şey var format sonrası otomatik yüklendiyse ve ellemediyse sorun büyük ihtimal sürücüdendir.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kendiniz indirip kurar mısınız?

Güncellemeleri el ile yaptım ama DDU yu deneyip tekrar dönüş yaparım.

DDU ile kaldırıp tekrar yükleyince işe yaradı teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı