R5 3500X RX 580 Sistem Satılmalı mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım bu konuda cidden kararsız kaldım. Yakında elime yükle bir miktar para geçecek. Sistemimden memnunum ama ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bu sefer de işlemci yetersiz kalabiliyor. Mevcut sistemimde R5 3500X ve RX 580 2048sp var. Ekran kartı olarak RX 6600XT istiyorum ama işlemci tam besleyemiyor ve ileride çıkacak oyunlara işlemcim yetmeyebilir. Bu sistem için daha önceden konu açmıştım 7500 lira gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. Bana RX 6600XT'li hazır bir sistem lazım. Sizce ne yapmalıyım? Ekran kartımı mı güncellemeliyim yoksa direkt sistem mi değişmeliyim? Aklımda ekteki sistem var ama ekran kartı RX6600. XT'ye güncelleyemiyorum.

Hocam elinize ne kadar para geçecek?
Eğer o para tek başına 6600XT almaya yetiyorsa işlemciyle ekran kartını satıp işlemciyi yükseltin,gelecek parayla da GPU'yu yükseltin.

Hocam elinize ne kadar para geçecek?
Eğer o para tek başına 6600XT almaya yetiyorsa işlemciyle ekran kartını satıp işlemciyi yükseltin,gelecek parayla da GPU'yu yükseltin.
Hocam benim kullanabileceğim miktar 20000 lira. Para yetiyor ama sistem ileride iş yapamayabilir. Tekrar tekrar yenilemek de istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…