- Makaleler
- 6
Daha fazla
Dostlarım bu konuda cidden kararsız kaldım. Yakında elime yükle bir miktar para geçecek. Sistemimden memnunum ama ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bu sefer de işlemci yetersiz kalabiliyor. Mevcut sistemimde R5 3500X ve RX 580 2048sp var. Ekran kartı olarak RX 6600XT istiyorum ama işlemci tam besleyemiyor ve ileride çıkacak oyunlara işlemcim yetmeyebilir. Bu sistem için daha önceden konu açmıştım 7500 lira gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. Bana RX 6600XT'li hazır bir sistem lazım. Sizce ne yapmalıyım? Ekran kartımı mı güncellemeliyim yoksa direkt sistem mi değişmeliyim? Aklımda ekteki sistem var ama ekran kartı RX6600. XT'ye güncelleyemiyorum.
www.gaming.gen.tr
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.