R5 3500X sıcaklık sorunu

TakoBaran

Decapat
4 Aylık bilgisayar. Her şeyi yeni, oyunlarda falan kasma yok ama boşta 45 dereceden 70 derecelere çıkıp inmesi moralimi bozdu. Yardım edin nasıl düzeltirim bunu? İşlemci AMD 5 3500X Stok Fan Kullanıyorum Kasanin Hava Akışı GamePower Horizon

Son düzenleme:
4 Aylık bilgisayar. Her şeyi yeni, oyunlarda falan kasma yok ama boşta 45 dereceden 70 derecelere çıkıp inmesi moralimi bozdu. Yardım edin nasıl düzeltirim bunu? İşlemci AMD 5 3500X.
Bende ryzen 5 3500x kullanıcısıyım.Core performance boost özelliği ve amd nin genel olarak stok ayarlarda voltaj dengesizliği gibi bir problemi bulunuyor.Size önerim bios tan core performance boost özelliğini kapatmanız sıcaklık sıçramaları düzeliyor ancak işlemci frekansı 3.6 ghz e sabitleniyor.Ama işlemcinin tam performansından yararlanmanız için daha iyi bir soğutucuya ihtiyacınız olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı