KaanTerzi1001 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı Asus Tuf Gtx 1660 Super İşlemci Ryzen 5 3500x Merhaba. Bilgisayarım mavi ekran hatası veriyordu ve iyice yavaşlamıştı. Ben de format attım. 2 gün oldu ama gene mavi ekran hatası aldım. Sebebi nedir? 070922-16546-01.rar drive.google.com Minidump dosyası siteye nasıl yüklenecek bulamadım. Anakart B450M-Dragon. Son düzenleme: 9 Temmuz 2022
Merhaba. Bilgisayarım mavi ekran hatası veriyordu ve iyice yavaşlamıştı. Ben de format attım. 2 gün oldu ama gene mavi ekran hatası aldım. Sebebi nedir? 070922-16546-01.rar drive.google.com Minidump dosyası siteye nasıl yüklenecek bulamadım. Anakart B450M-Dragon.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #2 Sisteme takılı tüm USB aygıtlarını çıkarın. Kaspersky kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS KaanTerzi1001 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 Vastrensien dedi: Sisteme takılı tüm USB aygıtlarını çıkarın. Kaspersky kaldırın. Genişletmek için tıkla... Tüm USB'leri çıkarıp gerimi takayım. Bir de Kaspersky'ı kaldırırsam hangi antivirüsü kullanmalıyım? Lisansım var çünkü Kaspersky'da. Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Sisteme takılı tüm USB aygıtlarını çıkarın. Kaspersky kaldırın. Genişletmek için tıkla... Tüm USB'leri çıkarıp gerimi takayım. Bir de Kaspersky'ı kaldırırsam hangi antivirüsü kullanmalıyım? Lisansım var çünkü Kaspersky'da.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #4 KaanTerzi1001 dedi: Tüm USB'leri çıkarıp gerimi takayım. Bir de Kaspersky'ı kaldırırsam hangi antivirüsü kullanmalıyım? Lisansım var çünkü Kaspersky'da. Genişletmek için tıkla... Şu anlık kaldırın sorunu anlamaya çalışıyoruz sonuçta, sorun ortadan kalkınca tekrar yüklersiniz. Artı 0 Eksi
KaanTerzi1001 dedi: Tüm USB'leri çıkarıp gerimi takayım. Bir de Kaspersky'ı kaldırırsam hangi antivirüsü kullanmalıyım? Lisansım var çünkü Kaspersky'da. Genişletmek için tıkla... Şu anlık kaldırın sorunu anlamaya çalışıyoruz sonuçta, sorun ortadan kalkınca tekrar yüklersiniz.