R5 3500X sistem Google'da mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Messibo

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX 6600
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 3500X
mdump.rar. Minidump dosyaları burada (Sorun çok uzun zamandır var, bunlar yeni kayıtlar.).
Oyun oynarken problem yaşamıyorum. Aldığım her hatada Google açıktı ve birçoğu da ekran donukken veya video durmuşken değil aktif kullandığım sırada gerçekleşti.
Sistem ikinci el. Macun yenilerken fark ettik ki eski macun pin yuvasına taşmış hafiften. İşlemci pinlerim de yamulup düzeltilmişti. Problem bunlardan kaynaklı olabilir mi? Birkaç ay önce PC mavi ekran dışında çeşitli sorunlar da çıkartıyordu siyah ekran, görüntü gelmeme gibi. En son şifre olmamasına rağmen şifre istemişti. Yeniden başlatınca düzeldi fakat format attım. Anormal hatalar geçse de mavi ekran illetinden kurtulamadım.

mdump.rar. Minidump dosyaları burada (sorun çok uzun zamandır var, bunlar yeni kayıtlar.).
Oyun oynarken problem yaşamıyorum. Aldığım her hatada Google açıktı ve birçoğu da ekran donukken veya video durmuşken değil aktif kullandığım sırada gerçekleşti.
Sistem ikinci el. Macun yenilerken fark ettik ki eski macun pin yuvasına taşmış hafiften. İşlemci pinlerim de yamulup düzeltilmişti. Problem bunlardan kaynaklı olabilir mi? Birkaç ay önce PC mavi ekran dışında çeşitli sorunlar da çıkartıyordu siyah ekran, görüntü gelmeme gibi. En son şifre olmamasına rağmen şifre istemişti. Yeniden başlatınca düzeldi fakat format attım. Anormal hatalar geçse de mavi ekran illetinden kurtulamadım.

Farklı tarayıcı ile de böyle oluyor mu?

Windows update ile güncellemeleri var ise yükle hepsini.
Sonra BIOS update et.
Akabinde tekrar BIOS'a gir ve restore defaults save yap.
Buradan işletim sistemine göre olanı indir yükle.
Bu indir yükle.
Bunu'da IDM ile indir yükle.

Ekran kartını DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü yükle.
Hepsini yap ve son durumu bildir.

Windows update ile güncellemeleri var ise yükle hepsini.
Sonra BIOS update et.
Akabinde tekrar BIOS'a gir ve restore defaults save yap.
Buradan işletim sistemine göre olanı indir yükle.
Bu indir yükle.
Bunu'da IDM ile indir yükle.

Ekran kartını DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü yükle.
Hepsini yap ve son durumu bildir.
Düzelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı