Merhabalar arkadaşlar sistemimin içinde Thermaltake LTP-650al2nk 650W PSU vardır fakat coil whine sorunu olduğu için değiştireceğim aşağıdaki sistemim için yeni bir PSU önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 500'ü geçmese iyi olur.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Genel Modülerlik Modüler değil Verimlilik sertifikası 80+ Bronze Garanti 3 yıl Korumalar Aşırı Gerilim Koruması Düşük Gerilim Koruması Aşırı Güç Koruması Aşırı Akım Koruması Kısa devre koruması Aşırı Sıcaklık Koruması Korumalar ve özellikleri Güç 12V...
forum.shiftdelete.net
Not: Ripple değerleri 550W modelinde 750W modeline göre daha iyi.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Genel Modülerlik Modüler değil Verimlilik sertifikası 80+ Bronze Garanti 3 yıl Korumalar Aşırı Gerilim Koruması Düşük Gerilim Koruması Aşırı Güç Koruması Aşırı Akım Koruması Kısa devre koruması Aşırı Sıcaklık Koruması Korumalar ve özellikleri Güç 12V...
forum.shiftdelete.net
Not: Ripple değerleri 550W modelinde 750W modeline göre daha iyi.
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam yanlış anlamayın ama sistem ağır yüke girerse 500W yetmeyebilir. Bence minimum 600W alınmalı. 500W yeter ancak garanti olması açısından ben biraz daha koyup 600W alırdım.
Hocam yanlış anlamayın ama sistem ağır yüke girerse 500W yetmeyebilir. Bence minimum 600W alınmalı. 500W yeter ancak garanti olması açısından ben biraz daha koyup 600W alırdım.
RTX 2060 ve 3500X'e 500W bile biraz fazla. Biz uzun ömürlü ve yükseltmeye açık olsun diye bunları öneriyoruz. X Watt derken o X Watt'ı veren kaliteli PSU'ları kastediyorum.