R5 3500X sistem için yükseltme tavsiyesi

epoxe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bilgisayarıma ekran kartı takılabilir mi? İkinci el de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca RAM takılabilir mi?

Yapay zeka modellerini çalıştırmak ve oyun oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarıma ekran kartı takılabilir mi? İkinci el de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca RAM takılabilir mi?

Yapay zeka modellerini çalıştırmak ve oyun oynamak istiyorum.

Hocam anakartınız ve şu anki ekran kartınız nedir acaba?

Bence ilk olarak BIOS güncellemesi yapıp 3500X'i 5600'e yükselt. RAM takviyesine gerek yok ama XMP açmanı tavsiye ederim. Ekran kartı önerisine gelince bütçeni ve PSU'nu bilmeden bir şey diyemeyeceğim.

Yandaki fotorafları görmemişim kusura bakmayın işlemciyi yükseltmeden ekran kartına gerek yok hocam. bütçe verirseniz daha fazla yardımcı oluruz.

Fiyat konusunda hiç bilgim yok. Olmuşken iyisi olsun diyorum. Ne kadar iyi ve uyumlu olursa o kadar iyi. Tvye bağlayıp da oyun oynarım. Bütçem 15-20k arası.

tam olarak bu mu?

Son düzenleme:

Evet, tam olarak o. Bu bütçelere çıkacaksanız eğer R5 5600 ile birlikte ekran kartı olarak Arc B580, RTX 4060 veya RX 7600 tercih edebilirsiniz. Ayrıca komple sisteminizi satıp, bütçeye dahil edip de DDR5 sistem bakabilirsiniz.

Sizce bu sistem kaça gider 2. el olarak? Satın alan olur mu acaba?

Önerdikleriniz arasında güzeli bu anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…