R5 3500X sistem PUBG Mobile - CS 2 gibi oyunlarda saliselik takılıyor

KunqLao

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımda PUBG Mobile, CS2, CS1.6 var. Ama çoğunlukla PUBG Mobile oynuyorum oyun içinde a-D yaparken 0.5 saniye falan duraksıyor zigzag yapamıyorum yani bunun sebebi ne olabilir 240GB SSD'den olabilir mi acaba? Ve ortalama bir sistemim var PUBG Mobile'de kasması anormal değil mi? Daha yeni format attırdım belki donmalar ve şu a-D olayı düzelir diye ama hala aynı rica etsem yardımcı olur musunuz?

Sistemim.
MSI GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 3500X.
16 GB HyperX RAM.
240 GB SSD.
Acer Nitro VG240y 165 Hz 0.5 ms.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama yüzünden değil de SSD de bir sıkıntı ya da diğer parçalarda bir sorun olabilir. Bazı uygulamalar sayesinde test edilebiliyor mesela SSD'nin sağlık durumuna okuma yazma hızına bir bakın.

Depolama yüzünden değil de SSD de bir sıkıntı ya da diğer parçalarda bir sorun olabilir. Bazı uygulamalar sayesinde test edilebiliyor mesela SSD'nin sağlık durumuna okuma yazma hızına bir bakın.
Tamamdır ona bakarım ama Başka herhangi bir sorun olabilirmi?

FPS'iniz dalgalı. Grafiklerinizi düşürerek dener misiniz? 90 ile 50 arasında akıcılık olarak çok fark var. Siz hızlı hareketler yapmaya çalıştığınızda muhtemelen FPS 50 civarlarına düşüyor. Saliselik takılmalar genelde bundan dolayı olur.
Zaten en düşük ayarlarda oynuyorum...Akıcı 90 fps 1280x1024 oynuyorm

Ramde ssd de ekran kartında işlemcide bir sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı