R5 3500X sistem yükseltme

Fernweh06

Hectopat
Yer
Ankara
Herkese merhaba. Bilgisayarımda güncellemelere gideceğim. Gerek bozulan ürünler gerek yükseltme yapmak istediğim parçalar. Elimde Ryzen 5 3500X işlemcim var. Anakartımın (ASUS Prime B450M-K) Ethernet giriş kısmında sıkıntısından dolayı değişime gideceğim. Aklımdaki ürün ASUS TUF Gaming B450M-PRO S modeli. Onun dışında işlemcime Snowman T6 Ultra takmayı düşünüyorum. Onun dışında kendime SSD alacağım. Onun için de 2 seçenek var. Kingston A2000 500 GB ve Samsung 970 EVO Plus 500 GB. Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. Sistemi güzelce yükseltme-yenileme yapacağım için en iyisi olsun istiyorum. İlgilenen ve cevap verenlere şimdiden teşekkür derim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana kalırsa anakartı B450 Tomahawk Max II ile değiştir. Soğutucu güzel bende X6 versiyonu var 3500X için gayet yeterli overclock bile yapabilirsin. M.2 SSD olarak 970 EVO Plus iyi gider. Son olarak kasanın hava akışı ne durumda bilmiyorum ama ekstra fanlarla hava akışını destekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…