R5 3500X sistemde CS:GO'da FPS düşmesi FPS

İşletim sistemi
Windows 10

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
GTX 1660s 6 GB
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 3500x 3.6 GHz
Arkadaşlar selam. Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum ve benim bir sorum var. Ben CS'de bu aralar FPS'den yana çok sıkıntım var, FPS'lerim 200'lerde sürünüyor sürekli ve aşırı ama cidden aşırı felaket FPS düşmesi yiyorum ama öyle böyle değil bayağı yüksek FPS droplar yiyorum. Adam karşıma çıkıyor ya direkt FPS düşmesi yiyorum ve GG yani aim Fight'ı otomatik olarak FPS düşmesi yediğim için kaybediyorum. Bunun sebebi nedir? Yani sistemim bence iyi acaba bir ayar mı yapmam gerekiyor? Ekran kartı ayarlarını yaptım zaten NVIDIA Denetim Masası'ndan Unlost'un videosundan falan ayarları yaptım. Acaba işlemci için falan mı bir ayar yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıcaklıkları kontrol edin bu son dönemde benim sistemimde bile nadirde olsa 250 FPS civarına düşüyor anlık olarak 150 görüyor ve aim bozuluyor. Oyun kaynaklı bir problem bana kalırsa.

Kanka sıcakliklari nereden kontrol edebilirim görev yöneticisinde ekran karti 52 derece olarak görülüyor işlemcinin de daha 1 hafta once falan termal macununu degistirdim kasa fanlarini islemci fanlarini temizledim.

Kanka sıcakliklari nereden kontrol edebilirim görev yöneticisinde ekran karti 52 derece olarak görülüyor işlemcinin de daha 1 hafta once falan termal macununu degistirdim kasa fanlarini islemci fanlarini temizledim.

MSI Afterburner indir oyun içi değerleri aç oradan takip edebilirsin. CS:GO başlangıç ayarlarına "-allow_third_party_software" bu kodu yazmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…