Çözüldü R5 3500X sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

engnisk1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2x8 Adata 3000 Mhz Ram
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA Sata 480 GB SSD
Ekran kartı
XFX AMD Radeon RX580
Anakart
Asus Prime A520 M-K
İşlemci
Ryzen 5 3500X
Öncelikle herkese selam ve iyi Sosyaller. Windows 11 kullanıcısıyım. Sürekli mavi ekran hataları alıyorum. Minidump dosyalarını ekte paylaşacağım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Minidump

• İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
  • Anakart: ASUS Prime A520 M-K
  • RAM: 2x8 Adata 3000 MHz.
  • Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX580.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geri dönüş için teşekkür ederim. RAM'ler auto da 2666 MHz çalışıyor. Docp kapalı. DDU ile silmeyi deneyeceğim lakin. Sistem şuan critical process died hatası veriyor. Uğraşıyorum hala.

Açılmıyor mu ?
Açtıktan sonra disk testleri'de yap.

Hocam mavi ekran problemi devam etmekte. (Critical Process Died ismi ile.) Lakin güvenli modda başlatınca herhangi bir problem ile karşılaşmıyorum. Dediğiniz işlemleri yaptım. Benchmark testinin ekran görüntüsünü ekliyorum.

Dosya Ekleri

• as-ssd-bench KIOXIA-EXCERIA S 12.04.2023 02-0.png
    33,5 KB · Görüntüleme: 35
Hocam problem sanırım SATA kablosundaymış. Anakartımı yakın zamanda değiştirdim. SSD'yi eski anakartımın kablosu ile bağlamıştım. Şu anlık bir problem görünmüyor. Yarın gün içerisinde bir gelişme olursa tekrar yazacağım. İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim tekrar.

Hocam tekrar güncellemek adına yazıyorum. SATA kablosunu değiştikten sonra birkaç mavi ekran hatası daha aldım. Yukarıda belirttiğiniz tüm işlemleri eksiksiz olarak yaptım. Sistemde harici herhangi bir şey yok. SATA kablosundan sonraki minidump dosyasını ve HD sentienal ekran görüntüsünü ekliyorum.
Minidump2

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-12 104641.png
    122 KB · Görüntüleme: 30
Hocam problem çözüldü. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İlginiz ve desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İyi geceler. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…