Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 29 Eylül 2021 #1 Merhaba Windows 11'e güncelleme geldiğini öğrendim stabil olmuş sanırım sizce geçsem herhangi bir performans sıkıntısı yaşar mıyım? R5 3500X. GTX 1660 Super. RAM 16 GB. Adata su 750 512 GB.
Merhaba Windows 11'e güncelleme geldiğini öğrendim stabil olmuş sanırım sizce geçsem herhangi bir performans sıkıntısı yaşar mıyım? R5 3500X. GTX 1660 Super. RAM 16 GB. Adata su 750 512 GB.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #2 Geçilebilir. Kullanıyorum hata görmedim.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 29 Eylül 2021 #3 1.5 aydır kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım. Geçebilirsin, sorun yaşarsan Windows 10'a geri dönersin.
1.5 aydır kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım. Geçebilirsin, sorun yaşarsan Windows 10'a geri dönersin.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 29 Eylül 2021 #4 Bogazitchy dedi: 1.5 aydır kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım. Geçebilirsin, sorun yaşarsan Windows 10'a geri dönersin. Genişletmek için tıkla... Oyunlarım falan silinir mi geçiş yaptığımda veya herhangi bir sorun olduğunda geri dönersem 10'a?
Bogazitchy dedi: 1.5 aydır kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım. Geçebilirsin, sorun yaşarsan Windows 10'a geri dönersin. Genişletmek için tıkla... Oyunlarım falan silinir mi geçiş yaptığımda veya herhangi bir sorun olduğunda geri dönersem 10'a?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #5 Silinen üye dedi: Oyunlarım falan silinir mi geçiş yaptığımda veya herhangi bir sorun olduğunda geri dönersem 10'a? Genişletmek için tıkla... İnsider ile yüklerseniz hayır.
Silinen üye dedi: Oyunlarım falan silinir mi geçiş yaptığımda veya herhangi bir sorun olduğunda geri dönersem 10'a? Genişletmek için tıkla... İnsider ile yüklerseniz hayır.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 29 Eylül 2021 #6 BigBlackMan dedi: Insider ile yüklerseniz hayır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. BigBlackMan dedi: Insider ile yüklerseniz hayır. Genişletmek için tıkla... Kanal soruyor hangisini seçmeliyim? Geliştirme, beta ve sürüm ön izleme hangisi? Bogazitchy dedi: 1.5 aydır kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım. Geçebilirsin, sorun yaşarsan Windows 10'a geri dönersin. Genişletmek için tıkla... Hangi kanal?
BigBlackMan dedi: Insider ile yüklerseniz hayır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. BigBlackMan dedi: Insider ile yüklerseniz hayır. Genişletmek için tıkla... Kanal soruyor hangisini seçmeliyim? Geliştirme, beta ve sürüm ön izleme hangisi? Bogazitchy dedi: 1.5 aydır kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım. Geçebilirsin, sorun yaşarsan Windows 10'a geri dönersin. Genişletmek için tıkla... Hangi kanal?