M MuzluCentro Femtopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Selamlar, diger parcalar alındı sadece ekran kartı kaldı. Diğer parçalara göre ne uygun olur bir bakar mısınız? B550M Pro VDH Wi-Fi Ryzen 5 3500X. G.Skill 3200GHz 8x2 16 GB RAM. Sharkoon 80+ 650W PSU. MSI MAG Forge 100M RGB kasa. WD 500 GB M.2 SSD. Knight, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarda edit yapmak istiyorum. Bu şartları göz önüne alarak üst limit 3000TL olacak şekilde bir ekran kartı önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021
Selamlar, diger parcalar alındı sadece ekran kartı kaldı. Diğer parçalara göre ne uygun olur bir bakar mısınız? B550M Pro VDH Wi-Fi Ryzen 5 3500X. G.Skill 3200GHz 8x2 16 GB RAM. Sharkoon 80+ 650W PSU. MSI MAG Forge 100M RGB kasa. WD 500 GB M.2 SSD. Knight, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarda edit yapmak istiyorum. Bu şartları göz önüne alarak üst limit 3000TL olacak şekilde bir ekran kartı önerir misiniz?
Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 10 Ekim 2021 #2 MuzluCentro dedi: Selamlar, diger parcalar alındı sadece ekran kartı kaldı. Diğer parçalara göre ne uygun olur bir bakar mısınız? B550M Pro VDH Wi-Fi Ryzen 5 3500X. G.Skill 3200GHz 8x2 16 GB RAM. Sharkoon 80+ 650W PSU. MSI MAG Forge 100M RGB kasa. WD 500 GB M.2 SSD. Knight, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarda edit yapmak istiyorum. Bu şartları göz önüne alarak üst limit 3000TL olacak şekilde bir ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... GTX 1660 Ti veya 1650 Super.
MuzluCentro dedi: Selamlar, diger parcalar alındı sadece ekran kartı kaldı. Diğer parçalara göre ne uygun olur bir bakar mısınız? B550M Pro VDH Wi-Fi Ryzen 5 3500X. G.Skill 3200GHz 8x2 16 GB RAM. Sharkoon 80+ 650W PSU. MSI MAG Forge 100M RGB kasa. WD 500 GB M.2 SSD. Knight, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarda edit yapmak istiyorum. Bu şartları göz önüne alarak üst limit 3000TL olacak şekilde bir ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... GTX 1660 Ti veya 1650 Super.
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 MuzluCentro dedi: Selamlar, diger parcalar alındı sadece ekran kartı kaldı. Diğer parçalara göre ne uygun olur bir bakar mısınız? B550M Pro VDH Wi-Fi Ryzen 5 3500X. G.Skill 3200GHz 8x2 16 GB RAM. Sharkoon 80+ 650W PSU. MSI MAG Forge 100M RGB kasa. WD 500 GB M.2 SSD. Knight, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarda edit yapmak istiyorum. Bu şartları göz önüne alarak üst limit 3000TL olacak şekilde bir ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam üst limit ise kesinlikle ikinci elden GTX 980 almanızı öneririm temizini bulmak biraz şans işi fakat ben birkaç tane atayım siz bir inceleyin. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com hocam bulduklarımı atıyorum siz yine dikkatli bakın temiz bulmaya çalışın
MuzluCentro dedi: Selamlar, diger parcalar alındı sadece ekran kartı kaldı. Diğer parçalara göre ne uygun olur bir bakar mısınız? B550M Pro VDH Wi-Fi Ryzen 5 3500X. G.Skill 3200GHz 8x2 16 GB RAM. Sharkoon 80+ 650W PSU. MSI MAG Forge 100M RGB kasa. WD 500 GB M.2 SSD. Knight, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Premiere Pro, After Effects gibi uygulamalarda edit yapmak istiyorum. Bu şartları göz önüne alarak üst limit 3000TL olacak şekilde bir ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam üst limit ise kesinlikle ikinci elden GTX 980 almanızı öneririm temizini bulmak biraz şans işi fakat ben birkaç tane atayım siz bir inceleyin. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com hocam bulduklarımı atıyorum siz yine dikkatli bakın temiz bulmaya çalışın
M MuzluCentro Femtopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #4 Enesriderr dedi: GTX 1660 Ti veya 1650 Super. Genişletmek için tıkla... 1660ti var midir hocam 3000 alti bakmamistim bi bakayim tesekkurler sad7k dedi: Hocam üst limit ise kesinlikle ikinci elden GTX 980 almanızı öneririm temizini bulmak biraz şans işi fakat ben birkaç tane atayım siz bir inceleyin. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com hocam bulduklarımı atıyorum siz yine dikkatli bakın temiz bulmaya çalışın Genişletmek için tıkla... bakıyorum hemen linklere hocam tesekkurler
Enesriderr dedi: GTX 1660 Ti veya 1650 Super. Genişletmek için tıkla... 1660ti var midir hocam 3000 alti bakmamistim bi bakayim tesekkurler sad7k dedi: Hocam üst limit ise kesinlikle ikinci elden GTX 980 almanızı öneririm temizini bulmak biraz şans işi fakat ben birkaç tane atayım siz bir inceleyin. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com hocam bulduklarımı atıyorum siz yine dikkatli bakın temiz bulmaya çalışın Genişletmek için tıkla... bakıyorum hemen linklere hocam tesekkurler
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #5 MuzluCentro dedi: 1660 Ti var midir hocam 3000 alti bakmamistim bir bakayim teşekkürler. Bakıyorum hemen linklere hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam 1660 Ti'lar 5000 TL'den başlıyor.
MuzluCentro dedi: 1660 Ti var midir hocam 3000 alti bakmamistim bir bakayim teşekkürler. Bakıyorum hemen linklere hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam 1660 Ti'lar 5000 TL'den başlıyor.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 10 Ekim 2021 #6 Sıfır şart ise GTX 1650 2.el şansın varsa 1650S.
3 386075 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 10 Ekim 2021 #7 2. el 1650 Super bakın derim.
M MuzluCentro Femtopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #8 EREN SATAR dedi: Sıfır şart ise GTX 1650 2.el şansın varsa 1650S. Genişletmek için tıkla... yok sıfır şart değil , Süper olanını 2. el almaya değecek kadar performans farkı var mı diyor sunuz düzüyle arasında
EREN SATAR dedi: Sıfır şart ise GTX 1650 2.el şansın varsa 1650S. Genişletmek için tıkla... yok sıfır şart değil , Süper olanını 2. el almaya değecek kadar performans farkı var mı diyor sunuz düzüyle arasında
Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 10 Ekim 2021 #9 MuzluCentro dedi: Yok sıfır şart değil, süper olanını 2. el almaya değecek kadar performans farkı var mı diyor sunuz düzüyle arasında. Genişletmek için tıkla... 2. el 1650 Super önerim.
MuzluCentro dedi: Yok sıfır şart değil, süper olanını 2. el almaya değecek kadar performans farkı var mı diyor sunuz düzüyle arasında. Genişletmek için tıkla... 2. el 1650 Super önerim.
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #10 MuzluCentro dedi: Yok sıfır şart değil, süper olanını 2. el almaya değecek kadar performans farkı var mı diyor sunuz düzüyle arasında. Genişletmek için tıkla... Evet var. Enesriderr dedi: 2. el 1650 Super önerim. Genişletmek için tıkla... 1650 Super'ler 3500 TL'den başlıyor.( 3100 TL'ye de var ama ilanlar eski )
MuzluCentro dedi: Yok sıfır şart değil, süper olanını 2. el almaya değecek kadar performans farkı var mı diyor sunuz düzüyle arasında. Genişletmek için tıkla... Evet var. Enesriderr dedi: 2. el 1650 Super önerim. Genişletmek için tıkla... 1650 Super'ler 3500 TL'den başlıyor.( 3100 TL'ye de var ama ilanlar eski )