R5 3500X ve RTX 2060 darboğaz yapar mı?

Yapmaz ama sınır denilebilir açıkcası. Ben ekleyip 3600 almanızı oneririm ileride 3070 gibi kartlara geçerken sorun yaşamazsınız hem.
Yani şöyle ekran kartım daha iyi olsun diye bütçemi biraz aşırdım. Zaten bilgisayarı her ay parça alma şeklinde toplayacağım. 3600 de alabilirim.

Cevaplarınız için teşekkürler 3600 almaya çalışacağım.
Yapmaz ama sınır denilebilir açıkcası. Ben ekleyip 3600 almanızı oneririm ileride 3070 gibi kartlara geçerken sorun yaşamazsınız hem.

Zaten bu bilgisayarı alıp daha da bilgisayar almam ya da bilgisayarımı upgrade etmem çünkü yavaş yavaş üniversiteye yaklaşıyorum ortaokulda son sınıfta okuyorum. O yüzden 3070 gibi bir kartı ileride almam zor.

Son düzenleme:
Arkadaşımız 6000 TL bütçem var diyor siz 3600 öneriyorsunuz. Fiyat farkı 700 TL biraz mantıklı olun lütfen.

Arttirabilir sonuçta işlemci dediğimiz şey 1 kere alıniyor ben bir öneri yaptım saçma sapan kahkaha atmanıza gerek yok.
Cevaplarınız için teşekkürler 3600 almaya çalışacağım.

Zaten bu bilgisayarı alıp daha da bilgisayar almam ya da bilgisayarımı upgrade etmem çünkü yavaş yavaş üniversiteye yaklaşıyorum ortaokulda son sınıfta okuyorum. O yüzden 3070 gibi bir kartı ileride almam zor.

O zaman 3500X'de alabilirsiniz. Hayirli olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı