S Serrdarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #21 furkansama dedi: Rica ederim hocam. PSU olarak ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Psuma bakmaya çalıştım kasayı da açıp bakmaya çalıştım fakat hiçbir yazı göremedim. Ve hangi marka hangi model olduğunu hatırlamıyorum.
furkansama dedi: Rica ederim hocam. PSU olarak ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Psuma bakmaya çalıştım kasayı da açıp bakmaya çalıştım fakat hiçbir yazı göremedim. Ve hangi marka hangi model olduğunu hatırlamıyorum.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 11 Haziran 2023 #22 Serrdarr dedi: Psuma bakmaya çalıştım kasayı da açıp bakmaya çalıştım fakat hiçbir yazı göremedim. Ve hangi marka hangi model olduğunu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Minimum 600W olması gerek. Düşük seviyeli PSU varsa onu da değiştirmelisin.
Serrdarr dedi: Psuma bakmaya çalıştım kasayı da açıp bakmaya çalıştım fakat hiçbir yazı göremedim. Ve hangi marka hangi model olduğunu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Minimum 600W olması gerek. Düşük seviyeli PSU varsa onu da değiştirmelisin.
S Serrdarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #23 furkansama dedi: Minimum 600W olması gerek. Düşük seviyeli PSU varsa onu da değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yardımın için teşekkürler dostum, beni büyük bir cahillikten kurtardın.
furkansama dedi: Minimum 600W olması gerek. Düşük seviyeli PSU varsa onu da değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yardımın için teşekkürler dostum, beni büyük bir cahillikten kurtardın.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #24 Serrdarr dedi: Tekrardan yardımın için teşekkürler dostum, beni büyük bir cahillikten kurtardın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam. Rica ederim.
Serrdarr dedi: Tekrardan yardımın için teşekkürler dostum, beni büyük bir cahillikten kurtardın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam. Rica ederim.