R5 3500X ve RX 5500 XT Warzone FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

ShiringuFox

Hectopat
Daha fazla  
.
Bu linkteki sisteme sahibim Warzone'de normal şartlarda FPS düşmesi tarzı bir şey yaşamiyorum fakat bazen bazı maçlarda FPS düşmesi problemi oluyor ve PC yeniden başlatmadan çözülmüyor internette araştırdığımda herhangi bir şey pek bulamadım.
Ayrıca başka oyunlarda herhangi bir şekilde bu problemi yaşamadım sadece Warzone'de oluyor.

1 sene önce aynı sorunu minecraft'ta yaşıyordum. Hala çözümünü bilmiyorum. Bulduğum çözüm oyunu bırakmak oldu.
Sizin sorunuza gelirsek sisteminizle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sisteminiz gayet iyi.

Isınma sorunu yaşıyor olabilirsin msi afterburner veya muadili bir programla oyun içi sıcaklıkları kontrol etmeni öneririm.

Başka önerisi olan var mı acaba ?
Isınma sorunu yaşıyor olabilirsin msi afterburner veya muadili bir programla oyun içi sıcaklıkları kontrol etmeni öneririm.
sıcaklıklar normal düzeyde fan kendi otomatikteyken 70 derece oluyor onu da değiştirdim 60 derece max ama yine devam ediyor sorunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…