R5 3500X ve RX 5600XT sistemi nerede toplattırabilirim?

cagdasss099

Centipat
Arkadaşlar PC topladım sistem özellikleri şu.
Ekran kartı=Gigabyte AMD Radeon RX 5600 XT OC GV-R56XTGAMING-OC-6GD 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
İşlemci=AMD Ryzen 3500X.
RAM= Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 PC Ram Fiyatları ve Özellikleri 2 tane
Kasa=Corsair Spec Delta RGB 650W Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower AT Fiyatları ve Özellikleri
SSD=Samsung 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 500 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Böyle arkadaşlar anakart tam karar vermedim ama karar verim, ben hayatımda ilk defa PC toplayacağım montajını bilmiyorum o yüzden büyük bir ihtimalle bilgisyarcıya gittcez, o da PC'ye zarar verir diye korkuyorum sizce ne yapayım?
Vatan PC montajı yapıyor ama fiyatları çok pahalı.

Bilgisayarcısına göre değişir tanıdık varsa ona git diğer türlü adam toplarken başından ayrılma ben seni çağırırım sen şimdi git falan derse kolay gelsin de geri dön Anakart olarak da bunu öneririm;
Yerinde olsam internetten video izleyerek toplardım kendi başıma zaten zor bir işlem değil kullanım kılavuzuna bakarak bile toplanır.

Bilgisayarcısına göre değişir tanıdık varsa ona git diğer türlü adam toplarken başından ayrılma ben seni çağırırım sen şimdi git falan derse kolay gelsin de geri dön anakart olarak da bunu öneririm;

Kanka yanında durayım diye bir şey demem sanırım çekinirim.

Siteye g.

Hocam parçaların hepsini sinerjiden sipariş ederseniz, 70 TL karşılığında montaj ve test yapıyorlar. İlk defa toplayacaksanız AMD ekran kartı tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.

Siteye göz atıyorum.
Parçaların tamamı gelene kadar 5 tane sistem toplama videosu izle zaten anlarsın ne olduğunu gelince de hepsini bir araya getirirsin ve bakıp toplarsın.

Hocam parçaların hepsini sinerjiden sipariş ederseniz, 70 TL karşılığında montaj ve test yapıyorlar. İlk defa toplayacaksanız AMD ekran kartı tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.

Hocam nereden ekleyeceğim montaj hizmetini.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı