Bilgisayarcısına göre değişir tanıdık varsa ona git diğer türlü adam toplarken başından ayrılma ben seni çağırırım sen şimdi git falan derse kolay gelsin de geri dön Anakart olarak da bunu öneririm;
Bilgisayarcısına göre değişir tanıdık varsa ona git diğer türlü adam toplarken başından ayrılma ben seni çağırırım sen şimdi git falan derse kolay gelsin de geri dön anakart olarak da bunu öneririm;
Hocam parçaların hepsini Sinerjiden sipariş ederseniz, 70 TL karşılığında montaj ve test yapıyorlar. İlk defa toplayacaksanız AMD ekran kartı tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.
Parçaların tamamı gelene kadar 5 tane sistem toplama videosu izle zaten anlarsın ne olduğunu gelince de hepsini bir araya getirirsin ve bakıp toplarsın.
Hocam parçaların hepsini sinerjiden sipariş ederseniz, 70 TL karşılığında montaj ve test yapıyorlar. İlk defa toplayacaksanız AMD ekran kartı tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.
Parçaların tamamı gelene kadar 5 tane sistem toplama videosu izle zaten anlarsın ne olduğunu gelince de hepsini bir araya getirirsin ve bakıp toplarsın.
Hocam parçaların hepsini sinerjiden sipariş ederseniz, 70 TL karşılığında montaj ve test yapıyorlar. İlk defa toplayacaksanız AMD ekran kartı tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.
Umarım ironidir.
Video izleyerek yapabilirsin. Ben öyle yaptım toplamadan önce video izledim, izledikten sonra topladım zorlanabileceğin tek şey anakartı kasaya yerleştirmen.
Umarım ironidir.
Video izleyerek yapabilirsin. Ben öyle yaptım toplamadan önce video izledim, izledikten sonra topladım zorlanabileceğin tek şey anakartı kasaya yerleştirmen.