R5 3500X ve RX 570 sisteme ne ekleyebilirim?

Bütçe
5000TL

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
Selamlar. Bu sistemdeki bazı parçaları aylar belki de yıllar sonra da olsa değiştire değiştire geliştirmeyi düşünüyorum. Yani anakartım B450M Dragon ise bunu daha güçlü hem de RGB destekli bir anakart almak gibi. ROG hastasıyım ve ROG sistem toplamak istiyorum. Bu sistemde neleri geliştirebilirim?
(SSD'ye takılmayın onu çoktan değiştirdim yenisini alacağım.)
(Tüm güncelleştirmeler için bütçem 5k)

Dosya Ekleri

• IMG_20200829_213611_178.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart şu an için yeterli bence, değiştirmene gerek yok. İlk olarak aynı RAM′den 1 tane daha alıp RAM′i Dual Channel yap. Ekran kartını satıp daha iyi bir ekran kartı al.
.

Son düzenleme:

Aga bu çok pahalı ama. Ben PC'yi bu kadara topladım zaten. Önerebileceğin başka ekran kartı var mı?
Aga bu çok pahalı ama. Ben PC'yi bu kadara topladım zaten. Önerebileceğin başka ekran kartı var mı?

Ekran kartı, sıvı soğutma, şimdi alacağım ekstra RAM dışında 2x8'lik yeni RAM'ler ve 2. monitör. Hepsi dahil 5K en fazla.

Son düzenleme:

Hocam ayrı bir RAM alman çok mantıksız olur. Aynı RAM′den bir tane daha alarak tasarruf et.

Hocam ayrı bir RAM alman çok mantıksız olur. Aynı RAM′den bir tane daha alarak tasarruf et.

Şöyle yapacağım zaten. Aynı RAM'den 1 tane daha alacağım. Onu kullanacağım. Sonrasında o RAM'lerin yerine 2x8'lik daha güçlü bir RAM alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…