R5 3500X ve RX 5700 XT darboğaz yapar mı?

İncehesap'ın Gaming gecesinde 5700XT 4000TL civarı oluyordu. Hatta RTX 2070 3699TL idi.

İncehesap'ın Gaming gecesinde 5700XT 4000TL civarı oluyordu. Hatta RTX 2070 3699TL idi.
Bu tarz hassas parçaların internet üzerinden alışverişini çok sağlıklı bulmuyorum. Hem kargo sürecinde hemde herhangi bir hasar ya da iade durumunda muhattap bulmak oldukça zor. Bu yüzden bir mağazadan yüz yüze alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor. Sonuçta az para vermiyoruz. 3-4 maaşlık sistemler bunlar herhangi bir sorunda iyi bir satış sonrası destek almak önemli.

İncehesap'ın desteği iyi benim PSU'yu kırık yolllamışlardı 1hafta da yenisini tekrar yolladılar ama sizin fikriniz tabii. Vatan'dan mı alacaksınız?

İncehesap'ın desteği iyi benim PSU'yu kırık yolllamışlardı 1hafta da yenisini tekrar yolladılar ama sizin fikriniz tabii. Vatan'dan mı alacaksınız?
Aynen hazır sistemlerde piyadaki toplama ile kafa kafaya denk gelebiliyor fiyatlar. Parça bazlı vatan pahalı ancak hazır sistemlerde daha uygun fiyatlar söz konusu gibi. Vatan haricinde şuanda popüler olan satıcıların pek çoğu şişirme gibi geliyor. Diğer satıcıların yorumlarınada bakında ciddi sorunlar yaşayan var en azından vatandan alınca mağazada yüz yüze görüşebileceğin bir muhattap var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…