R5 3500X vs 3600

Sakzade

Centipat
4085B9BC-5D82-4DBA-B510-8797A314A9D0.png

FB034C78-07E1-4FFE-9A73-00652627749F.png

Arkadaslar merhaba. 3 gun once siparis verdigim kasada AMD Ryzen 3500X islemci vardi. Siparis verdikten sonra bugun bakinirken ayni kasayi daha 200 TL gibi uygun fiyata Ryzen5 3600 islemciyle sattiklarini gordum. Yayin, oyun vs icin alıyorum, sizce İtopya'dan siparisi iptal edip 3600 islemcili olani sipariş vermeli miyim? Öncesinde ulasarak islemciyi degistirebilirler mi diye soracağım ama cok ümidim yok açıkçası. İtopya’nin şu zamanda cok yogun oldugunu goz onunde bulundurursak islem cok uzayabilir. Sizce deger mi 3600 islemci için? Yardımcı olursanız sevinirim, erken davranmam gerekiyor cünkü.

İlk fotodaki kasa siparişini verdiğim kasa bu arada. 2. Si de değiştikten sonraki kasa.

Son düzenleme:
Pek fiyat farkında değilim açıkçası ama 3600 daha performanslı diye okudum. Sadece siparişi değiştirme ve iptal etme süreci 1 aydan fazla uzayabilir. Aşağı yukarı aynı değerleri almak için siparişi iptal edip tekrardan yeni sistemin hazırlanmasını beklemem için değer mi değmez mi tereddütündeyim.

Pek fiyat farkında değilim açıkçası ama 3600 daha performanslı diye okudum. Sadece siparişi değiştirme ve iptal etme süreci 1 aydan fazla uzayabilir. Aşağı yukarı aynı değerleri almak için siparişi iptal edip tekrardan yeni sistemin hazırlanmasını beklemem için değer mi değmez mi tereddütündeyim.

Almışken en iyisini almak daha iyidir. Karar sizin. Ben olsam R5 3600 alırdım.

Arkadaslar baska tavsiyesi,kullanım tecrübesi olan var mı?
Kanka Bugün 3500x’li sistemi iptal ettim. Para iadesini de çok kısa bir sürede yaptılar. 3600 işlemcili sistemi aldım. Fiyat farkıyla da ssdyi yükselttim. Yorumların için teşekkür ederim:)
Almışken en iyisini almak daha iyidir. Karar sizin. Ben olsam R5 3600 alırdım.
Kanka Bugün 3500x’li sistemi iptal ettim. Para iadesini de çok kısa bir sürede yaptılar. 3600 işlemcili sistemi aldım. Fiyat farkıyla da ssdyi yükselttim. Yorumların için teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı