R5 3500X vs R5 3600

Makaleler
3
Merhaba. Ben şu an R5 3500X alabilecek bütçeye sahibim fakat 3600'ü alabilmek için birkaç ay beklemem gerekiyor. Öncelikle bilgisayarda oyun oynuyorum ve şu aralar dil öğrenmeye heves yaptım. C# öğrenmeye çalışıyorum. Ara sıra video editliyorum keyfine. Biliyorum 3600 6C 12T olduğu için uzun vadede daha çok işime yarayacak fakat aradaki fiyat farkı da az değil. Bundan 1-2 yıl sonra belki oyundan çok yazılıma yönelebilirim. Zaten oyunlarda arada 1-2 FPS oynuyor. Sizin düşünceleriniz neler? Hangisini almalıyım?

Anakartımı aldım zaten farklı işlemci alamam. Bütçem dediğim gibi en fazla 2000'e çıkabilirim onun içinde 2 ay beklemem lazım fakat R5 3500X'i şuan alabilirim.
n11 de indirim olucak bu gece 00.00 da indirim kuponu alırsan baya indirirsin kuponlar bedava indirimde 1834 tl olucak kupon ile de 200 tl falan indirirsin güzel kupon alırsan bunu kaçırırsan daha alamazsın haberin olsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı