R5 3500X yükte 75 derece normal mi?

Okay many

Hectopat
Daha fazla  
Asagıdakı resımde ogrdugunuz gıbı ıslemcı sıcaklıgı normal mi %50 cıvarında calısıyor ara sıra?
islemcim/R5 3500X AMD stok sogutucu kullanıyorum. 2 hafta önce de bilgisayarciya goturdum, degistirdi termal macununu ama markasini sorugumda lafi dolandirdi. Yuk after effecste 75 76 derecelere kadar cikiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (79).png
    3,3 MB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Markası belirsiz bir macundur ondan lafı dolandırmıştır. Bu uygulamayı kendiniz bir macun alarak dikkatli bir şekilde yaparsanız her şey çok daha iyi olur, cihazınızı bilgisayarcılara emanet etmenizi tavsiye etmiyorum. Dikkatli olduktan sonra acele etmedikten sonra sıkıntı olmaz. Bununla ilgili bir sürü video mevcut.

Bu değerler işlemci için en normal değerler.

Aynı işlemciyi kullanıyorum.
CPB'yi kapatıp deneyin etkisi çok fazla olacaktır.

Aynı işlemciyi kullanıyorum.
CPB'yi kapatıp deneyin etkisi çok fazla olacaktır.
cpb ne demek_

zaten islemciye birsey olur diye yapmadim

Normal, bir sorun görünmüyor. Değerlerin düşmesini istiyorsanız kule tipi bir işlemci soğutucuya geçebilirsiniz. Ama bu haliyle de sorun yok değerlerde.
bu haliyle herkes normal diyor ancak bana fazla en fazla 50 derece serin bir sekilde calimasini istiyorum dediginiz gibi kule tipi bakicam

Son düzenleme:
Evet sıcak çalışıyor normalin üzerin de. %18 de 60 derece olursa %100 e yakın durumunu da tahmin edebilirsin. Kule tipi alırsan evet daha serin çalışacaktır.

Evet sıcak çalışıyor normalin üzerin de. %18 de 60 derece olursa %100 e yakın durumunu da tahmin edebilirsin. Kule tipi alırsan evet daha serin çalışacaktır.
hanı her sanıye degısıyorya foto alacagım zaman o denk gelmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…