Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #11 MertDefne dedi: Hocam benim için tek dezavantajı yüksek kullanımı vardı. Sabit voltaj ve GHz ile kullanıyordum. 4.2 GHz 1.26 voltaj ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 6/6 bir işlemci olması onu çöp yapıyor.
MertDefne dedi: Hocam benim için tek dezavantajı yüksek kullanımı vardı. Sabit voltaj ve GHz ile kullanıyordum. 4.2 GHz 1.26 voltaj ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 6/6 bir işlemci olması onu çöp yapıyor.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Kasım 2022 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: 6/6 bir işlemci olması onu çöp yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sakin hocam işlemciye neden hakaret ediyorsunuz?
Hamza Ensar Sağlam dedi: 6/6 bir işlemci olması onu çöp yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sakin hocam işlemciye neden hakaret ediyorsunuz?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 21 Kasım 2022 #13 MertDefne dedi: Hocam benim için tek dezavantajı yüksek kullanımı vardı. Sabit voltaj ve GHz ile kullanıyordum. 4.2 GHz 1.26 voltaj ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz oluyor sisteminde kullanım o yüzden yüksek. the Prodigy dedi: Sakin hocam işlemciye neden hakaret ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü cidden çöp bir işlemci fiyat olarak 2. elleri bile 1600'den başlıyor daha iyi olan 5500 2K.
MertDefne dedi: Hocam benim için tek dezavantajı yüksek kullanımı vardı. Sabit voltaj ve GHz ile kullanıyordum. 4.2 GHz 1.26 voltaj ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz oluyor sisteminde kullanım o yüzden yüksek. the Prodigy dedi: Sakin hocam işlemciye neden hakaret ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü cidden çöp bir işlemci fiyat olarak 2. elleri bile 1600'den başlıyor daha iyi olan 5500 2K.