R5 3550H RX560X laptop nasıl?

BaranHB

Centipat
Daha fazla  
Ryzen 5 3550H + RX560X 4 GB + 12 RAM + 15.6" Acer Nitro 5 tam modeli yazılmamış bilmiyorum.

İkinci el kozmetiği temiz 5K verilir mi?

Ayrıca ikinci el veya sıfır taksitli olacak şekilde Gaming laptop arıyorum, vatan aşırı pahalı başka önerileriniz varsa çok iyi olur.
Bütçem henüz belli değil nerelerden bakmam gerektiği hakkında öneri verseniz yeterli olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3550H ısınma sorunlu bir işlemci. Benim bir arkadaşım çok uğraşmıştı o işlemciyle soğutması iyiyse alınabilir. 12 GB RAM 8+4 şeklinde sanırım biraz garip olmuş kendi elinizle 8+8 yapmanızı tavsiye ederim. RX560X ise 1050 Ti'ın bir tık gerisinde kalır çok iyi grafikli oyunlarda tatmin etmez ama rekabetçi oyunlarda iş görür.

Sahibinden yoklayın hocam. Yaklaşık 6 aydır laptop al sat yapıyorum iyi kaar elde ettim. Ben olsaydım o cihazı almazdım. Tam bir bütçe belirtirseniz iyi olur.
Bir süredir sahibindeni kurcalıyorum çok fazla ürün var.Çorba gibi oldu kafam yani,bütçe konusu eğer ikinci el olucaksa 4-5K arası düşünüyorum.Sıfır taksitli kolaylık sağlanılan bi ürün bulursam biraz daha üstüne koyabilirim.

Bir süredir sahibindeni kurcalıyorum çok fazla ürün var. Çorba gibi oldu kafam yani, bütçe konusu eğer ikinci el olacaksa 4-5k arası düşünüyorum. Sıfır taksitli kolaylık sağlanılan bir ürün bulursam biraz daha üstüne koyabilirim.

İkinci el piyasasın 4-5K'ya adam akıllı cihaz yok. Bundan bir ay öncesi 6 7K arası GTX 1650'li cihazları alıp satıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı