R5 3550H ve GTX 1650 sistem CP 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Seztan

Hectopat
Öncelikle "HP Pavilion 15-EC0008NT" modelindeki Laptop'u kullanmaktayım.
AMD Ryzen 5 3550H.
16 GB DDR4 RAM 2400 MHz.
4 GB NVIDIA GeForce GTX 1650.
Sabit disk: 1 TB SSD: 256 GB.

Bu özelliklerde oyunu oynayabilir miyim? Grafikleri minimum - orta ayarlara çeksem de olur.

(Özelliklerde eksik bir şey yazdıysam diye PC'nin "epey" linkini de bırakıyorum.

Sana şunu söyleyeyim bir sorun olduğunda HP'nin servisi berbat benim laptop ekranında kararma vardı hiçbir şey yapmadan gerip gönderim üstüne bir de yüksek bir ödeme istediler.

Şu anlık zor ancak ileride optimizasyonu yapılınca kaldırabilir. Çünkü masaüstü 1060 bile medium ayarlarda 30 küsur FPS alıyor.

Anladım. Bende öyle düşündüm. İleride bir optimizasyon gelirse almayı düşünebilirim. Teşekkürler.
Sana şunu söyleyeyim bir sorun olduğunda HP'nin servisi berbat benim laptop ekranında kararma vardı hiçbir şey yapmadan gerip gönderim üstüne bir de yüksek bir ödeme istediler.

Evet, duymuştum bende öyle bir şeyler. Bir Monster gibi ilgili servisleri yok. Laptop'un sıkıntısıda böyle oluyor. Ama ne yaparsın üniversite öğrencisi olunca mecbur laptop almak zorunda kalıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…